Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş DAYIDAN BAYRAM HARÇLIĞI VOL2

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zencii

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Rooster @Berlin banlayın beni uckagıtcının oldugu forumda durmam ben veysel para sana haram zıkkım olsun dahada ıstemem

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Veyselo seni severim adama verdiğin sözü umarım tutarsın yakın zamanda
kankam ben senle konusuyom kendi gorusumu soyleyim benim digerinde de burda da tarzim degil bu burda bu sekilde soylenmemesi lazımdi hos olmaz rencide etmemek lazim netice de bu para yoksa yoktur yani neyse bize dusmez burda sen beni anlarsin diye diyorum ?

zencii

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@zencii 2 güne atıcam diyo sabret atmazsa o zaman tekrar konusunu açarsın belli ki darda eli ha bu geçiktirecek anlamı değil kırmayın birbirinizi iyi çocuktur veysel vardır bir sıkıntısı
kardas parasında degilim bana lazım olan zamanda attım yarın dedı 2 ay olcak atmak ısteyen ınsan sımdıye kadar 10 kere atardı

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kankam ben senle konusuyom kendi gorusumu soyleyim benim digerinde de burda da tarzim degil bu burda bu sekilde soylenmemesi lazımdi hos olmaz rencide etmemek lazim netice de bu para yoksa yoktur yani neyse bize dusmez burda sen beni anlarsin diye diyorum ?
Seni gayet iyi anladım dostum :) işte herkes aynı yapıda değil malesef biz olsak belki yazmayız bile yada özelden yazarız ama ne yapalım her insan bir değil onların arasında sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap