Veyselo seni severim adama verdiğin sözü umarım tutarsın yakın zamandaKesene bwreket dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Veyselo seni severim adama verdiğin sözü umarım tutarsın yakın zamandaKesene bwreket dayı
2 gume atacaç yoşds kalöısım dayu da biliyor kumar için ols almam ztemVeyselo seni severim adama verdiğin sözü umarım tutarsın yakın zamanda
kankam ben senle konusuyom kendi gorusumu soyleyim benim digerinde de burda da tarzim degil bu burda bu sekilde soylenmemesi lazımdi hos olmaz rencide etmemek lazim netice de bu para yoksa yoktur yani neyse bize dusmez burda sen beni anlarsin diye diyorum ?Veyselo seni severim adama verdiğin sözü umarım tutarsın yakın zamanda
yav hehe 2 ay olacak payfıx noda var atmıon ısıne gelmior cunku2 gume atacaç yoşds kalöısım dayu da biliyor kumar için ols almam ztem
@zencii 2 güne atıcam diyo sabret atmazsa o zaman tekrar konusunu açarsın belli ki darda eli ha bu geçiktirecek anlamı değil kırmayın birbirinizi iyi çocuktur veysel vardır bir sıkıntısı2 gume atacaç yoşds kalöısım dayu da biliyor kumar için ols almam ztem
BORÇ YİĞİDİN KAMÇISI VE DE NAMUSDURkankam ben senle konusuyom kendi gorusumu soyleyim benim digerinde de burda da tarzim degil bu burda bu sekilde soylenmemesi lazımdi hos olmaz rencide etmemek lazim netice de bu para yoksa yoktur yani neyse bize dusmez burda sen beni anlarsin diye diyorum ?
kardas parasında degilim bana lazım olan zamanda attım yarın dedı 2 ay olcak atmak ısteyen ınsan sımdıye kadar 10 kere atardı@zencii 2 güne atıcam diyo sabret atmazsa o zaman tekrar konusunu açarsın belli ki darda eli ha bu geçiktirecek anlamı değil kırmayın birbirinizi iyi çocuktur veysel vardır bir sıkıntısı
Seni gayet iyi anladım dostum işte herkes aynı yapıda değil malesef biz olsak belki yazmayız bile yada özelden yazarız ama ne yapalım her insan bir değil onların arasında sonuçtakankam ben senle konusuyom kendi gorusumu soyleyim benim digerinde de burda da tarzim degil bu burda bu sekilde soylenmemesi lazımdi hos olmaz rencide etmemek lazim netice de bu para yoksa yoktur yani neyse bize dusmez burda sen beni anlarsin diye diyorum ?
Dayı saplaTuh erola cikmis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!