Palantis ?Saat 4 de buyuk cekilis var sanirim dayi herkese pasta verecek ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Palantis ?Saat 4 de buyuk cekilis var sanirim dayi herkese pasta verecek ??
Kanka o dağıtım olduğu an yatıp uyicaktin ya niye böyle oldu@kadircan4747 dayı para kalmadı bizede pasla valla
Naptin Vortex dün Şansın iyiydi son Çekimden sonra yatıp uyusaydin keşke@kadircan4747 dayı para kalmadı bizede pasla valla
para battı sonra betasusta tekrar sabah 940 yaptım 50tlyi sweet bonanzada kaptırdımKanka o dağıtım olduğu an yatıp uyicaktin ya niye böyle oldu
KANKA NİYE MUTLUSUN MKE AZ PARA DEELpara battı sonra betasusta tekrar sabah 940 yaptım 50tlyi sweet bonanzada kaptırdım
Bana bi etiket atsana bildirim gelmiyor geneDedim size @kadircan4747 formun büyüğü olarak bayram harçlığı dağıtır diye onanmadiniz???
milletin gözü kaldı kardeşim o yüzden gitti para dün 1000lira dağıttım ödül almayan yok nerdeyse özelde birsürü beddua var üstüne betparibu 2k ya çöktü Ağlancak halimize gülüyoruzKANKA NİYE MUTLUSUN MKE AZ PARA DEEL
var 150 tl bakalım cıkış anahtarımız olucakmıKANKA NİYE MUTLUSUN MKE AZ PARA DEEL
gunaydin dayi, ve tum aile16:00'da herkes burada olsun.
Kim beddua ediyor anlamadım surda biz bizeyiz ***milletin gözü kaldı kardeşim o yüzden gitti para dün 1000lira dağıttım ödül almayan yok nerdeyse özelde birsürü beddua var üstüne betparibu 2k ya çöktü Ağlancak halimize gülüyoruz
@Cevik42 ye ver dayı atar sana akşam ??var 150 tl bakalım cıkış anahtarımız olucakmı
ben almadim kardesim, istedigimdende degil zaten 2k gitmis onca odul alan insan varken almayan ben gittim yazdim bir tek betparibuya. insan biraz destek verir illa odulmu olmasi lazim anlamiyorumkimilletin gözü kaldı kardeşim o yüzden gitti para dün 1000lira dağıttım ödül almayan yok nerdeyse özelde birsürü beddua var üstüne betparibu 2k ya çöktü Ağlancak halimize gülüyoruz
Canın sağolsunmilletin gözü kaldı kardeşim o yüzden gitti para dün 1000lira dağıttım ödül almayan yok nerdeyse özelde birsürü beddua var üstüne betparibu 2k ya çöktü Ağlancak halimize gülüyoruz
Dün Şansın varken vurabildigin kadar vursaydin keşkevar 150 tl bakalım cıkış anahtarımız olucakmı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!