pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Hemen BuminKağanı hepiniz bilirsiniz O da aynı buna benzer bişey yapmıştı 1 saat sonra özür dilemeye başladı
Naptı la o.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hemen BuminKağanı hepiniz bilirsiniz O da aynı buna benzer bişey yapmıştı 1 saat sonra özür dilemeye başladı
önce sana sonra bana sövdüNaptı la o.
SövdüNaptı la o.
önce sana sonra bana sövdü
Banlandı arkadaşlar. Ben gerekeni yaparım merak etmeyin bulurum o elemanı Atarız bilişime.
bumini bende bilmiyom öbür tarafta muhabbetimiz iyiydi ama yanlış yaptı diyolar inanırım valla sanal ortamda kimseye güven kalmadıHaha onu yeni gördüm buminden bahsettim ben.
gercekte kaldımiki sanalda kalsınbumini bende bilmiyom öbür tarafta muhabbetimiz iyiydi ama yanlış yaptı diyolar inanırım valla sanal ortamda kimseye güven kalmadı
bumini bende bilmiyom öbür tarafta muhabbetimiz iyiydi ama yanlış yaptı diyolar inanırım valla sanal ortamda kimseye güven kalmadı
dayi whatsappdan yazdi hava cok sicak dedi serinleyip gelicekmis anlik foto attihepsinin *** ya neyse ne dayımız birtane @kadircan4747 para toplayamadı heralde daha tahsilat gelir birazdan
sajdhnasjkdhsajkdhas gelince şamarı yicendayi whatsappdan yazdi hava cok sicak dedi serinleyip gelicekmis anlik foto atti Ekli dosyayı görüntüle 1075
dayinin tassaklari buz kalibi degil anca kuzey kutbu serinletirsajdhnasjkdhsajkdhas gelince şamarı yicen
Yaktım çıranıBilisim filan abow sen naptın ya adamı idam edeydin
Psikooolojisi bozukmuş öyle diyorlarrBu Farfara durduk yere niye küfür bastı Allah Allah
.....
Farfara sövdü Allaha kitaba üyemize sonra bannla noli kim kime soviii
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!