bi fikrim yok ondan ama atı özellikle sürpriz yapabilir diye seçtim helal olsun geldi@gustavo29 el mahktoumun atimi bu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bi fikrim yok ondan ama atı özellikle sürpriz yapabilir diye seçtim helal olsun geldi@gustavo29 el mahktoumun atimi bu?
bana 50 at bro kediye mama alicam ustunu veririm pazartesi sozum olsunYAV DUR NE PAPARASI PAYFİX ATACANDA Bİ SİGARA İÇİM KENDİME GELİM
Geldim dayıGel bura @moses
Bol şanslarGELİRSE 5 KİŞİ 25
@gustavo29 nun tahminine oynadım maçla ilgili yayın bilgisi varsa paylaşsın sinerji yapmak isteyen arkadaşlar izlesin
https://www.attheraces.com/atrplayer-stream/usa
ellis park saat 20:10 3 numara bizim at
gulfstream park saat 20:11 4 numara bizim at
Ekli dosyayı görüntüle 2077
Aynen oyle kardesimevet gordugunuz gibi kismetiniz varsa biri birsey paylasir alakaniz yoktur atarsiniz tak gelir, kismet olucak abi insanda kismeeeet, allah kazancini 20 ye katlamayi nasip etsin kardesim
Tosla mı paribu mu? Falan filanCMT mi mefete mi
Ozeline dolusmustur millet ondan buraya gelmesi geç sürer ??Muhsinovi kalpten gitti heralde?
beni etkisiz hale getirene kaçMOSESLE KADIRCAN4747 Yİ ETKISIZ HALE GETİRENE 25 TL
50 verirse eger cekil kanka yari yariya kirisirz??beni etkisiz hale getirene kaç
Sus ya cekils se ceklis bize cikcak zaten rahat olÖzelden papara atıldı
bana cıkmasada @muhsinovi kankam benim boş geçmez diye umut ediyorumSus ya cekils se ceklis bize cikcak zaten rahat ol
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!