Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yine takip bile etmeyenlere cikmis ayni adamlar 1 haftada onuncu kez odul aliyor bizim elimiz yine bos cunku biz oc yuz birsey demiyorumÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
ne temiz kalbin varmis yigidom 2 de 2@FAUDA (KAOS) gönlüm ondan yana o olmazsa @BMW
Moses düşünceni seveyim ikimizede çıktıGelir birazdan merak etme ?
Kokuyu tam alamadı
Nasibinde varmış ?ne temiz kalbin varmis yigidom 2 de 2
Sans sans sansyine takip bile etmeyenlere cikmis ayni adamlar 1 haftada onuncu kez odul aliyor bizim elimiz yine bos cunku biz oc yuz birsey demiyorum
Takip şartı yoktu usta kısmet bu işler sinirlenme kazananlara tebrikler bol şans herkeseyine takip bile etmeyenlere cikmis ayni adamlar 1 haftada onuncu kez odul aliyor bizim elimiz yine bos cunku biz oc yuz birsey demiyorum
yav neyse aga herseye muhalefetsin ya kendine bile sovuyon redkit benyine takip bile etmeyenlere cikmis ayni adamlar 1 haftada onuncu kez odul aliyor bizim elimiz yine bos cunku biz oc yuz birsey demiyorum
bir uye 24 saatte bir kez odul kazanabilir gibi bir sart olsa herkes faydalanir adam begeni atip gidiyor herkesin kismetini etkiliyor neyse aga ihtiyac var ya gelmez hic hiryerden gelmezTakip şartı yoktu usta kısmet bu işler sinirlenme kazananlara tebrikler bol şans herkese
Rooster sen Papara ya ceksen ordan atsan bize payfix kesinti yaparsa 23 ü kullanamayizÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
Herkese Papara olsun kesinti olursa 23 işe yaramaz@Rooster kanka bana paparadan atabilirmisin
makdasiDagitimi kim yapıyordu
meto abi sakin cukkayı kazandınn söylerler birazdan@Rooster papara atalım mı?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!