Para olsa 10 orana 25 atardim gelir se 250 iyi paraAldım kupon şimdi kombine yaptm gelirse slot gircem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Para olsa 10 orana 25 atardim gelir se 250 iyi paraAldım kupon şimdi kombine yaptm gelirse slot gircem
Eskilerden başlamıyoruz malesef. Bu günden itibaren açılan her etkinlik 1 çekiliş hakkınız bulunuyor. Herkes yararlanmış oluyor bu sayede. Hep sizler içinde iyi hem bizler için iyi. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum.
Bu etkinliği büroların yaptığı bilet etkinliği gibi düşün. Forumda 1 tane yeni etkinlik açıyorsun ve çekilişe katılmaya hak kazanıyorsun. Aslında herkes için şartlar eşit oluyor.
Etkinlik açarızda kupon kaybederse nolcak dağıtım şart mıBu etkinliği büroların yaptığı bilet etkinliği gibi düşün. Forumda 1 tane yeni etkinlik açıyorsun ve çekilişe katılmaya hak kazanıyorsun. Aslında herkes için şartlar eşit oluyor.
Yok değil. Sahte olmadığı süreceEtkinlik açarızda kupon kaybederse nolcak dağıtım şart mı
Kupon oynandığı gözükecek şekilde atalım bence yoksa yalan yanlış etkinlik açan illaki olurYok değil. Sahte olmadığı sürece
Aynen öyle onuda ekleyelim kurala net olsunKupon oynandığı gözükecek şekilde atalım bence yoksa yalan yanlış etkinlik açan illaki olur
Çekilişi sen ya da kaan yaparsa okeyim ??Ki biz bunu gidin bizim sponsorlarımıza yatırın özelikle bizim sponsorlarımızdan yatırarak yapında demiyoruz. + başka forumlar min 3 k mesaja ödül gönderiyor. Biz sadece bugünden etkinlik açan üyelerimizi çekilişe dahil ediyoruz. Ödül dağılımıda güzel bence.
Ben yapıyorumÇekilişi sen ya da kaan yaparsa okeyim ??
Eskilerden başlamıyoruz malesef. Bu günden itibaren açılan her etkinlik 1 çekiliş hakkınız bulunuyor. Herkes yararlanmış oluyor bu sayede. Hep sizler içinde iyi hem bizler için iyi. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum.
Açtım bile bak ? daha önce ödül yoktu gene açıyodum knk ?Karar sizin tabiki de. Ama bence yanlış. Ben sırf Bu ödül için etkinlik açacaksam hiç acmam daha iyi.
Biraz ince düşünmeniz lazım bence sonuçta bu kişilerin etkinliklerine katılacak olan sizlersiniz. Forum olarak bir kar göremiyorum. Ordanda ödül kazanma şansınız var. Katılmak veya katılmamak size kalmış saygı duyarım.Karar sizin tabiki de. Ama bence yanlış. Ben sırf Bu ödül için etkinlik açacaksam hiç acmam daha iyi.
Kardeş etkinliği yalandan herkes açıp ödül ü alsın ozaman.bu şekilde yapılırsa Buraya emek veren herkese haksızlık olacak diye düşünüyorum.Açtım bile bak ? daha önce ödül yoktu gene açıyodum knk ?
Öyle olmaz ilte yanlış düşünüyonKardeş etkinliği yalandan herkes açıp ödül ü alsın ozaman.bu şekilde yapılırsa Buraya emek veren herkese haksızlık olacak diye düşünüyorum.
Kardeş birkaç ay önce veya birkaç hafta önce etkinlik açıp dağıtım yapmış arkadaşlardan şuan etkinlik açmaya imkanı olmayanda olabilir. Hergün herkes kazanç saglayamayabilir. Birde forumu çekim Paylaş vs etkinlik dışında kullanmayanlar da var.o zaman onlarda yalandan bi etkinlik açıp ödülü alsınlar. Karar sizin tabi. Ama bu benim düşüncem.Biraz ince düşünmeniz lazım bence sonuçta bu kişilerin etkinliklerine katılacak olan sizlersiniz. Forum olarak bir kar göremiyorum. Ordanda ödül kazanma şansınız var. Katılmak veya katılmamak size kalmış saygı duyarım.
Isim soy isim verKardeş etkinliği yalandan herkes açıp ödül ü alsın ozaman.bu şekilde yapılırsa Buraya emek veren herkese haksızlık olacak diye düşünüyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!