Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FREEBET Deneme Bonusu İsteyenler İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Admin @Rooster yeni yıl ödülü için neden bugünden itibaren etkinlik açma şartı koyuyorsunuz. Bence bu yanlış aylarca burada takılan dağıtım yapıp etkinlik acanlara haksızlık olur.

Admin

Administrator
@Admin @Rooster yeni yıl ödülü için neden bugünden itibaren etkinlik açma şartı koyuyorsunuz. Bence bu yanlış aylarca burada takılan dağıtım yapıp etkinlik acanlara haksızlık olur.
Eskilerden başlamıyoruz malesef. Bu günden itibaren açılan her etkinlik 1 çekiliş hakkınız bulunuyor. Herkes yararlanmış oluyor bu sayede. Hep sizler içinde iyi hem bizler için iyi. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum.

R

Rooster

Ziyaretçi
Bu etkinliği büroların yaptığı bilet etkinliği gibi düşün. Forumda 1 tane yeni etkinlik açıyorsun ve çekilişe katılmaya hak kazanıyorsun. Aslında herkes için şartlar eşit oluyor.

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu etkinliği büroların yaptığı bilet etkinliği gibi düşün. Forumda 1 tane yeni etkinlik açıyorsun ve çekilişe katılmaya hak kazanıyorsun. Aslında herkes için şartlar eşit oluyor.
Etkinlik açarızda kupon kaybederse nolcak dağıtım şart mı

Admin

Administrator
Ki biz bunu gidin bizim sponsorlarımıza yatırın özelikle bizim sponsorlarımızdan yatırarak yapında demiyoruz. + başka forumlar min 3 k mesaja ödül gönderiyor. Biz sadece bugünden etkinlik açan üyelerimizi çekilişe dahil ediyoruz. Ödül dağılımıda güzel bence.

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ki biz bunu gidin bizim sponsorlarımıza yatırın özelikle bizim sponsorlarımızdan yatırarak yapında demiyoruz. + başka forumlar min 3 k mesaja ödül gönderiyor. Biz sadece bugünden etkinlik açan üyelerimizi çekilişe dahil ediyoruz. Ödül dağılımıda güzel bence.
Çekilişi sen ya da kaan yaparsa okeyim ??

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Karar sizin tabiki de. Ama bence yanlış. Ben sırf Bu ödül için etkinlik açacaksam hiç acmam daha iyi.
Eskilerden başlamıyoruz malesef. Bu günden itibaren açılan her etkinlik 1 çekiliş hakkınız bulunuyor. Herkes yararlanmış oluyor bu sayede. Hep sizler içinde iyi hem bizler için iyi. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum.

Admin

Administrator
Karar sizin tabiki de. Ama bence yanlış. Ben sırf Bu ödül için etkinlik açacaksam hiç acmam daha iyi.
Biraz ince düşünmeniz lazım bence sonuçta bu kişilerin etkinliklerine katılacak olan sizlersiniz. Forum olarak bir kar göremiyorum. Ordanda ödül kazanma şansınız var. Katılmak veya katılmamak size kalmış saygı duyarım.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Biraz ince düşünmeniz lazım bence sonuçta bu kişilerin etkinliklerine katılacak olan sizlersiniz. Forum olarak bir kar göremiyorum. Ordanda ödül kazanma şansınız var. Katılmak veya katılmamak size kalmış saygı duyarım.
Kardeş birkaç ay önce veya birkaç hafta önce etkinlik açıp dağıtım yapmış arkadaşlardan şuan etkinlik açmaya imkanı olmayanda olabilir. Hergün herkes kazanç saglayamayabilir. Birde forumu çekim Paylaş vs etkinlik dışında kullanmayanlar da var.o zaman onlarda yalandan bi etkinlik açıp ödülü alsınlar. Karar sizin tabi. Ama bu benim düşüncem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap