Aciliyeti var herhalde yoksa sormazdi lazımsa istemeyiz la?Ücreti mukabilinde ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aciliyeti var herhalde yoksa sormazdi lazımsa istemeyiz la?Ücreti mukabilinde ????
Sen adamsınAciliyeti var herhalde yoksa sormazdi lazımsa istemeyiz la?
Knka garanti ibana çektik la@Muric81 ver hesabı yaz telegram dan 15dk içinde para sende ??
Geldiyse süperrr çoğu kişiye pazartesi demişler garanti anlaşmalı herhal ben aktar döner yapıp çektim bir kaç kişiye farklı borsaya atıpKnka garanti ibana çektik la
Yoo gelmedi cekimi verdim dedim laGeldiyse süperrr çoğu kişiye pazartesi demişler garanti anlaşmalı herhal ben aktar döner yapıp çektim bir kaç kişiye farklı borsaya atıp
Garanti anlaşmalıdir paribu ve btcturktr anlaşmalı burdada öyledir umarımKnka garanti ibana çektik la
Ben çektim dedin anladimYoo gelmedi cekimi verdim dedim la
25 payfix e 30 geri dönüşümlü çekim yapacaz laKnka garanti ibana çektik la
Anlaşmalı olsaydi hemen düşerdiGaranti anlaşmalıdir paribu ve btcturktr anlaşmalı burdada öyledir umarım
Olm kormusun bizd bu parayi bekliyoz yok suan?25 payfix e 30 geri dönüşümlü çekim yapacaz la
Az önce garantiye çektim yazdın ya onun için dedim ???Olm kormusun bizd bu parayi bekliyoz yok suan?
Aynen pazartesi düşerAnlaşmalı olsaydi hemen düşerdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!