Dayı etme daha 1.30 saat var atacax diyos uzatma ?Senin bakiyeden dusecez??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı etme daha 1.30 saat var atacax diyos uzatma ?Senin bakiyeden dusecez??
biri hemen atladı senin oltaya o yüzden dedim knkmakara yapıyoz *** hayatta hile yapmıycam kişilerin arasındasın sen dostum duvara yaslancagıma sana yaslanırım daha güvendeyim
BekliyorumSenin bakiyeden dusecez??
Param gelmedıbiri hemen atladı senin oltaya o yüzden dedim knk
Kanka duvar daha sağlam değilmi ??makara yapıyoz *** hayatta hile yapmıycam kişilerin arasındasın sen dostum duvara yaslancagıma sana yaslanırım daha güvendeyim
Dasssşşşkanka ciddimi diyon taştaşmı geciyon anlamadım mke link sayılarıyla oyna hata bulamannn
Dasssşşşkanka ciddimi diyon taştaşmı geciyon anlamadım mke link sayılarıyla oyna hata bulamannn
Yolladim la herkesin parasini?Dayı etme daha 1.30 saat var atacax diyos uzatma ?
Dayı senden hiç nasiplenmedik lo at bı özel mesajda keyfimiz yerine gelsinSenin bakiyeden dusecez??
ben saymıyom bana cıkmalıydı cıkması lazımdı bu sıteden cekmeyecektın burdan cektıgın ıcın senın hakkın benımbiri hemen atladı senin oltaya o yüzden dedim knk
La valla bende 58 tl kaldi??Payfix atiyorum @kadircan4747 umut verdin mke
O biri ben oluyorum kul hakki yenmisse cok kötü dedim usta sıkıntı yapmaya gerek yokbiri hemen atladı senin oltaya o yüzden dedim knk
Kazanirken 42 tl zarar ettim ilginc dimi?La valla bende 58 tl kaldi??
Dayi kesenee bereketLa valla bende 58 tl kaldi??
gece gece bır kellepaca ıcılır o paraya gıt kellepaca ıcLa valla bende 58 tl kaldi??
Allah AllahhKazanirken 42 tl zarar ettim ilginc dimi?
Ödülüm gelmedi emeğine sağlıkpayfixler geldi dağıtıma başlıyorum alanlar konuya yazsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!