@muhsinovi para yok ??????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
işin kötü tarafı benim hesapta da 21 lira kaldı mosese piçlik yapiyim diye 28 yolladım parayı cekecem lazım dedi 30a tamamlasın diye 35 attım 2 lira alıp içinden kalanını bana atacak bende ortada kaldım ** ??Ahhaahhaa valla bende sasiedim güncelleme desek bazilarinda yokmus sıkıntı bende anlamadim
İ olmuş desem..,işin kötü tarafı benim hesapta da 21 lira kaldı mosese piçlik yapiyim diye 28 yolladım parayı cekecem lazım dedi 30a tamamlasın diye 35 attım 2 lira alıp içinden kalanını bana atacak bende ortada kaldım ** ??
Payfixte şuan hiç. Bi sorun yok az önce biyerden param geldi gönderdim tam sorun ney güncelleme falan yokişin kötü tarafı benim hesapta da 21 lira kaldı mosese piçlik yapiyim diye 28 yolladım parayı cekecem lazım dedi 30a tamamlasın diye 35 attım 2 lira alıp içinden kalanını bana atacak bende ortada kaldım ** ??
Vallahi çözemedim kendimden şüphe etmeye başladım suanPayfixte şuan hiç. Bi sorun yok az önce biyerden param geldi gönderdim tam sorun ney güncelleme falan yok
Giris yapamıyorum sanirim para da hesapta yok siteye de atamiorum bakiye yetersiz diyorPayfixte şuan hiç. Bi sorun yok az önce biyerden param geldi gönderdim tam sorun ney güncelleme falan yok
Haydaaaaişin kötü tarafı benim hesapta da 21 lira kaldı mosese piçlik yapiyim diye 28 yolladım parayı cekecem lazım dedi 30a tamamlasın diye 35 attım 2 lira alıp içinden kalanını bana atacak bende ortada kaldım ** ??
Kardeşim sorun ney konuda gördüm bende paranı mı çekemiosun ney ben az önce işlem yaptım karışık kuruşuk ordan oraya ordan buraya kendinden niye şüphe edion o kısmı anlamadım ben biraz eski msjlara bakim ?Vallahi çözemedim kendimden şüphe etmeye başladım suan
Kanka saan birsey demiyoruz da payfixin amaci ne onu çözmeye calisiyoruzBuyrun abi buda mobil
Valla ben sorunsuz giriş yapıyorum transferde yaptmGiris yapamıyorum sanirim para da hesapta yok siteye de atamiorum bakiye yetersiz diyor
fotoshop beyler inanmayınBuyrun abi buda mobil
Ins yarın gelir para ?Buyrun abi buda mobil
Adam kolluyor bana 2 kere atmışfotoshop beyler inanmayın
SKRMMMIns yarın gelir para ?
He sen dağıtım yapıosun tamam kardeşim diğer msjları okumadım attnsa gider zaten ekran atmşsn ben konuyu yanlış anladımBuyrun abi buda mobil
Gelmedimi daha paralarIns yarın gelir para ?
Seni dusunende kabahat ** ne ugrasion siteye at direk?Adam kolluyor bana 2 kere atmış
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!