çekirdegimi alıp burda olucamYarin burada yıkım kararı var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çekirdegimi alıp burda olucamYarin burada yıkım kararı var
bu olsa olsa kralin yuzkarasi olur?listeyi alim mi kralin hakiki oglu
ödeme alabiliyon mu max çekimin ne1xbet altyapısını kullanıyor lunabit sitenin adı kanka artık yatirmiyom ama 20 yatiriyodum 3 oran basket bulup cekiyodum günde 2 3 kere çekim sınırı yoktu son zamanlarda bakiyeyi bi eksi yapıyolar bi artı yapıyolar guvenemedim. Sekabette de aynı alt yapı var betcodan oynayacağınıza bu altyapıdan oynayın seçenek çok
yikim falan diyo zabitaliga gecti ic hizmetlerden herhalbu olsa olsa kralin yuzkarasi olur?
yok la parayi alacagina hala inanmioyikim falan diyo zabitaliga gecti ic hizmetlerden herhal
alir aliryok la parayi alacagina hala inanmio
gerci bende inanmiom?yok la parayi alacagina hala inanmio
benim şu betparibuyada bi el atsanız?gerci bende inanmiom?
900 çektim ama çok güvenme bu siteye sekabet veya 1xbete git sekabette farklı altyapı seçince çıkıyor oralar daha güvenli. Geçen bi tac bahsi oynadım 45 tac çıkar dedim 5 orana 50 attım 63 tac oldu *** ???ödeme alabiliyon mu max çekimin ne
Sen kesin diosan odemesse senden tahsil etsin o zaman ???yok la parayi alacagina hala inanmio
Grup işi bizi bozar MKEo degulde hacilar sabah is var yatacam korkuyorum bu kezde 3 lu grup ruyama girer diye
cevo kendini beni dayiyi gruba sokmus hemde benim boy 2metreymis dedim o benim boy deguldurGrup işi bizi bozar MKE
Boy değil se...., abooooovvcevo kendini beni dayiyi gruba sokmus hemde benim boy 2metreymis dedim o benim boy deguldur
tovbeeee cevonun ruya yine iyiydiSakso bende ??????
En sevdıgım ????tovbeeee cevonun ruya yine iyiydi
dede is edeecekler biziEn sevdıgım ????
gitti kuponMal herifler ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!