Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yilllardir mk lafini kullanırım sana mi soracaktim kullanip kullanmayacagimi giden gelene satasiyon la sabote etme rolübidha küfürlü konuşursan agzını bozmaya bi baaşlarım bidaha susmam
Kasa kaç hedef ne a mkYilllardir mk lafini kullanırım sana mi soracaktim kullanip kullanmayacagimi giden gelene satasiyon la sabote etme rolü
bana kullanamazsın kimsin sen bana küfür ediceksinYilllardir mk lafini kullanırım sana mi soracaktim kullanip kullanmayacagimi giden gelene satasiyon la sabote etme rolü
Yurru git olm konsatremi bozmabana kullanamazsın kimsin sen bana küfür ediceksin
Sakin sakinnnnbana kullanamazsın kimsin sen bana küfür ediceksin
bu adimda hedefi vurursun meto sapla mke sok furKatılım bitti arkadaşlar bu arada yönetim hedef 500 dedi yuruyecez malesef
boşluktan ibaretsinYurru git olm konsatremi bozma
500 ü bulursun kardeşim tecrüben yeter seninKatılım bitti arkadaşlar bu arada yönetim hedef 500 dedi yuruyecez malesef
Merhaba arkadaşlar dengebet sponsorluğunda roljng yapalim sponsor buro ya tskler
Kuponu oluşturdum inşallah olur
6 kisi 25 takip şart
Tmm ben boşluğum sen adamsin tmm ?boşluktan ibaretsin
Ben nasılim ama örnek üyeyim kimseyle derdim yokmke forumca kaostan besleniyormusuz megerse bide bana kaoscu diyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!