Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu nasıl bı periyot la
yok be kardeşim baya sure oynamadım aynı bok mk para kalmıyor ekonomı yokkı paranın degerı yokİddacinin halı
Cok ilgincİşte orrrrrrrospu çocuğuuuuu olunca takım böyle oluyor.
Öyle valla hayat şartları bide sen İstanbul'daydin dimi dahada sorunyok be kardeşim baya sure oynamadım aynı bok mk para kalmıyor ekonomı yokkı paranın degerı yok
Buldum ki ? hem takım isimleri çok tuhaf söyleyemezdin ?Ahahah soylemem??
Göster len kuponuBuldum ki ? hem takım isimleri çok tuhaf söyleyemezdin ?
aynen oyle buyuk sıkıntı oluyor borcmu odıcen karnını mı doyurcan cocuga bı şey mı alıcanÖyle valla hayat şartları bide sen İstanbul'daydin dimi dahada sorun
Bırak gırgır i maçları takip et ???Göster len kuponu
Allah yardım etsin zoraynen oyle buyuk sıkıntı oluyor borcmu odıcen karnını mı doyurcan cocuga bı şey mı alıcan
Zorg en 22 sayi apu zord 19 sayi dkdkdkBuldum ki ? hem takım isimleri çok tuhaf söyleyemezdin ?
Bende bir ara ev sahibi - 11 verdim son per 10 sayı fark yese kupon tutacak gittiler 11 sayı yediler tam - 10 da bitirdiler aklımla oynuyorlar amq hani zoruma giden üst alacaktım dedim bu mallar 35 atamazlar 51 attılar son per ?İşte orrrrrrrospu çocuğuuuuu olunca takım böyle oluyor.
Bak böyle söyletirim adama ?Zorg en 22 sayi apu zord 19 sayi dkdkdk
allah cumlemızın yardımcısı olsun hepımızın yolu bırAllah yardım etsin zor
Öle vala reis zorallah cumlemızın yardımcısı olsun hepımızın yolu bır
para yok mesela olsa pırzmaya atcam 50 ye 50 alıcaktım boyle hayatın .....Öle vala reis zor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!