Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme Digitain Alt Yapısında İptal Edilen Maç Hk.

Hangover361

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaslar Nice - Marsilya macında kavga cıktı taraftar sahaya ındı dk 75 de oyun ertelendı ve 24 saat gectıkten sonra iptal edıldı mac 1-0 dk 75 di ve benim kuponumda son mac kg var yazmıstım .. Biabet diye bi siteden oynamıstım 650 tl basmıs 2400 tl alacaktım o mac iade oldu herkes parasını aldı butun sıtelerden benim oynadıgım site dk 70 den sonra mac sonucusu kabul ederız bız gıbı bı kuralımız var dıyerek kuponumu tamamen kaybettı gosterıyor ....

Destek olursanız Twitime sevinirim

Fergison

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Nice - Marsilya macında kavga cıktı taraftar sahaya ındı dk 75 de oyun ertelendı ve 24 saat gectıkten sonra iptal edıldı mac 1-0 dk 75 di ve benim kuponumda son mac kg var yazmıstım .. Biabet diye bi siteden oynamıstım 650 tl basmıs 2400 tl alacaktım o mac iade oldu herkes parasını aldı butun sıtelerden benim oynadıgım site dk 70 den sonra mac sonucusu kabul ederız bız gıbı bı kuralımız var dıyerek kuponumu tamamen kaybettı gosterıyor ....

Böle biseymi var vay amkdum çocukları

Fergison

Kayıtlı Üye

Nerden buldun bu siteyi kardesim

Hangover361

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
reis digitain altyapı kullanan hepsi boyle yapmıs hepsi dediğim 3 tane site var bu altyapıyı kullanan Betgit - İnagaming - Biabet

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aslinda olmaz ama iste hergun yeni bir kural cikiyor nabza gore serbet .sikayet edince bakin kurallarimizda yaziyor diyor .

Hangover361

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
beyler sizden rica twitter da baskı sonuc getirmeye basladı site bana dm den yazdı TWİTTER kullanan lar bir FAV & YORUM atsalar cok makbule geçer Teşekkürler

Hangover361

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
biabet benim uzlaştı sorunuma insiyatif kullanıp mağduriyetimi giderdi bilginize :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap