Düne kadar kankaaammmm diyordun dostum mu olduk sen üzerine alınma kardeş laf yerine gittiDostum benle bi problemin mi var anliyamadim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Düne kadar kankaaammmm diyordun dostum mu olduk sen üzerine alınma kardeş laf yerine gittiDostum benle bi problemin mi var anliyamadim ?
Dayı papara yolla ?Lannnnnnnn @James gellllll lennnnnnnn
Hadi uzatma baba sensin dedik bir büyük rol yakışır sana ?Düne kadar kankaaammmm diyordun dostum mu olduk sen üzerine alınma kardeş laf yerine gitti
Olum zaten gergimim müşteriye gittim cenaze var die dükkan açmamış aradım eşi vefat etmiş aldım babayı geldim@kadircan4747 dayko güzel takip et?
Senle problemim yok cevo hala sana ayniyim sikinti yok nasil yaklasirsan oyle bende yaklasirim selametle bolsansDüne kadar kankaaammmm diyordun dostum mu olduk sen üzerine alınma kardeş laf yerine gitti
Alla alla hayirdir insallah ? attiralum hemen5 dkdir gol yok
Allh rahmet eylesin dayı snde bosver bak can gidiyo sktr parayi?Olum zaten gergimim müşteriye gittim cenaze var die dükkan açmamış aradım eşi vefat etmiş aldım babayı geldim
Adamsın sen tömbelek boşver sallama kimseyi kadim dostumMidye parasından para alana kadar gırtlağına kadar alıyordu kendileri şimdi aklı sıra dalga geçiyo hahahahaja çevik yalvartacam seni az bekle seninle ilgili bi iz peşindeyim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!