@dodoyazyeter listeci dediğin adam milleti resmen etkinliğinden soğutuyor dostum saygısı yok emek hırsızı herif bak saat kaç şurda destek olmaya çalışıyoruz adam habire morel bozuyo sinerjiyi emiyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamams
en burda totem yapanları liste yapmak içinmi varsın yoksa etkinlik sahibine destek verenlerin morelini bozmayamı geldin?
salak saçma işlerle uğraşıyosun akşamdan beri 30 tane mesaj var mesajın yok yok ne bileyim skor yazmamışsın yok amuda kalkmamışsın 200 mesaj olsa ne olacak amaç destekmi burda olmakmı en baştan beri burdayız bak ayıp ediyosun xhamster filan olum açsan söyle ödülede gerek yok kaç para verceklerse ben ataym milletin morelni bari bozma kalas herif
Kanka tartismayin s.e
Aga O kadar şey yazmış Yani bu laflar Kavgada söylenmez Sen tamam mı diyosun
Kardeşim senin olup olmama umrumda değil , adam takip şartı koydu bende edenleri listeledim sana ne gareİm olabilir@dodoyazyeter listeci dediğin adam milleti resmen etkinliğinden soğutuyor dostum saygısı yok emek hırsızı herif bak saat kaç şurda destek olmaya çalışıyoruz adam habire morel bozuyo sinerjiyi emiyo
EvetAga O kadar şey yazmış Yani bu laflar Kavgada söylenmez Sen tamam mı diyosun
biri basketi takip ettigi linki atabilir mi ?
Ulan ne dislayacagim seni emek verenler liste de zatenforum kültürü destek olmak muhabbet etmek için vardır.
gelir adam selam verir destek verir totem yapar bazen cebinde 10k olur bazende 10 lira olamz insnaları bu şekilde dışlamak doğru değil
Şu profil foton yüzünden ciddiyedr alamıyomkiforum kültürü destek olmak muhabbet etmek için vardır.
gelir adam selam verir destek verir totem yapar bazen cebinde 10k olur bazende 10 lira olamz insnaları bu şekilde dışlamak doğru değil
biz napıyoruz burda otobüsmü bekliyoz.Kardeşim senin olup olmama umrumda değil , adam takip şartı koydu bende edenleri listeledim sana ne gareİm olabilir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!