Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende valaSigara alacam?
@Rooster Halledersin coluk cocukla ugrasamam.Eee yapragam ne simdi senle muhattap olan varmi aramizda olduğunu gozun gibi goruyorsun yalandan flim cevirme ++ koydugum bana cikarsa sende demek gevsek seni
O zmn mevcut listeden cekiyom?@Muric81 kanka 0 5 7 tepkimesj olani alma al cek gerisini beklemeyek
Aynen moses i almaO zmn mevcut listeden cekiyom?
Onun yerine beni alsın reisAynen moses i alma
Dostum kimse tepkime koymuyor ki mesaj her yerde olur da tepkime ne alaka onu çözemedim ben herkese atıyorum kimse koymuyor@Muric81 kanka 0 5 7 tepkimesj olani alma al cek gerisini beklemeyek
m bak küfür etme soz verdim admine küfür etmicem die seni şeyyy ederim bakkk??Nerde oldu mk daha 24
Terbiyeli ol kutsal olan anneye küfür edilir mi ahlaksız herif@kadircan4747 dayi al bunu buyuk olarak yoksa bunu dogurani skerim
TEK GOL
Gelirse TC ONAYLI I
5 Kişiye 26 TL ?
Takip Şart
OZBEKISTAN 2. LIGI
Neftchi Fargona - Din. Samarkan
MS 1.5 ÜST
ILK BEGENEN 30 KISI
Aha ban oh @Rooster@kadircan4747 dayi al bunu buyuk olarak yoksa bunu dogurani skerim
şştttt@kadircan4747 dayi al bunu buyuk olarak yoksa bunu dogurani skerim
Tepkıme nedir yeni mi cıktı?dembele3538
palantis38
Kadircan⁴7⁴7
muhsinovi
Palaa
mutu55
Superben
Ny6606
trefector12
Harden6741
erantgil
Paul
Messi06
Efehan
TÖMBELEKÇİ
husobaskan1909
Burak16
lomacenko
Duman99
serhat131313
muhammet99
Apsuvachacha
Mevcut liste arkadaşlar 50 msj 20 tepkimeye göre liste
Haci sıkıntı yoksa yeni yeni geliyoruz kusturuyosunuz valla daha yeni katildik araniza neyse bol kazanclardembele3538
palantis38
Kadircan⁴7⁴7
muhsinovi
Palaa
mutu55
Superben
Ny6606
trefector12
Harden6741
erantgil
Paul
Messi06
Efehan
TÖMBELEKÇİ
husobaskan1909
Burak16
lomacenko
Duman99
serhat131313
muhammet99
Apsuvachacha
Mevcut liste arkadaşlar 50 msj 20 tepkimeye göre liste
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!