@BetPuan Destek haydi canim pendieng
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam reis saolasinBeğeni like atıyorlar ya o
Forumu beleş para için kullanmanın önüne geçmek için ama yinede beleşçilere gidiyor30 kişilik forum kurulmuş Kendi aranızda dönüyor forum bilmem farkında mısınız 4-5 etkinliğe katıldım önce mesaj dedideler sonra TC onayı hadi mesaj sayısı çoğu forumda olur da tepkime de ilk defa görüyorum
Göztepe??@BetPuan Destek haydi canim pendieng
Haklisin ama soyle bisey var adam burda mesela yan hesap aciyor katiliyor bircok hesapla boyle yapip 5 kere listeye girse hakmi senceTwitter'da like yapan kaç kişi acaba bı etiket yapan ozaman duyurmayin orda tepkimeye göreyse katilmayalim
Buyrun sorun nedirAdmin kim ya
Kimse atmıyor birader kendimiz mi beğenelim ne kadar saçma kural kim koydu bunu forumda mesaj anlarım o normal like ne alaka ))Beğeni like atıyorlar ya o
Ozaman baba orda açıklama yaparsin tepkimeye göre diye 26 tlsinde değilim geliyoruz bizde daha yeni gördük forumu başladık at tepkimeye göre de gelmeyelim aranjDa halledinHaklisin ama soyle bisey var adam burda mesela yan hesap aciyor katiliyor bircok hesapla boyle yapip 5 kere listeye girse hakmi sence
Madem öyle başta deseydiniz katılmazdim kardeşimBeğeni like atıyorlar ya o
Tc onayı yokmu nasıl katılıyor?Haklisin ama soyle bisey var adam burda mesela yan hesap aciyor katiliyor bircok hesapla boyle yapip 5 kere listeye girse hakmi sence
O zaman emek ver kardesim kazan ?Ozaman baba orda açıklama yaparsin tepkimeye göre diye 26 tlsinde değilim geliyoruz bizde daha yeni gördük forumu başladık at tepkimeye göre de gelmeyelim aranjDa halledin
En başta zaten yazıyor ya kardeşimMadem öyle başta deseydiniz katılmazdim kardeşim
Bak adam haklı. Bune şimdiOzaman baba orda açıklama yaparsin tepkimeye göre diye 26 tlsinde değilim geliyoruz bizde daha yeni gördük forumu başladık at tepkimeye göre de gelmeyelim aranjDa halledin
Reis tweet atiyosunuz katılın diye sonra tepkime muhabbeti cikiyo twetterda belirtin ozaman gelmeyelim bız yeni yeni aliyosuruz buraya geliyoruz kendi aranizda döndürün ozamanBuyrun sorun nedir
Valla bu boyle oldu simdi rol acicam orda herkez katilabilir.Tc onayı yokmu nasıl katılıyor?
Basta denilmiş listeyi yapmadan onceMadem öyle başta deseydiniz katılmazdim kardeşim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!