Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
maç iptal olduysa senin suçun yokki. kazanınca atarsın birgünDün etkinlik yaptım 3 kişi 25 diye maç iptal oldu *** iade oldu etkinlik yalan oldu adamların parasını atamıyorum sen 27 payfix seni vururum adam ??
Bisver o zaman knkOnu yapacam da çekim sabah 10 da nasıl atacam ki ?
Parayi kaybetme de sonun çevik gibi olmasin?Onu yapacam da çekim sabah 10 da nasıl atacam ki ?
İkametgah neresi ona göre cevap verek??bol şanslar katılabilir miyim ?
dodo kirli çıkın bi 27 payfix atsana bana- PUMAS TABASCO - LEONES NEGROS MS 2.5 UST
- UNION OMAHA - FORT LAUDERDALE MS 2.5 UST
- TAURO WOMEN - COSTA DEL WOMEN MS 4.5 UST
BOLŞANS DİYELİM. ??
aslen kosova yaşam bursaİkametgah neresi ona göre cevap verek??
Twitter mi telegram mi onu soruyo?aslen kosova yaşam bursa
Hemen atıyorumkafamda bi maç var acil birisi 100 atsın
Gitti gidiyor güzel bir site ?Parayi kaybetme de sonun çevik gibi olmasin?
Sabah ola hayr ola KankaBisver o zaman knk
Pristinenin neresindenaslen kosova yaşam bursa
parayı chihago basket kızlara bas katla kardeşSabah ola hayr ola Kanka
gjilan benim memleket. priştinede sülalenin yarısı var priştinede matiqan dayızPristinenin neresinden
Hesaplar bios Bankada var bankayada giris yok calisma varmisdodo kirli çıkın bi 27 payfix atsana bana
Bildiğimden değil kanka laa ? bizim kuzen Bi balkan turu yapmıştı Makedonya kosova Bosna oraları gezdi hep boşuna gitmişim diyo garson bile Anadolu Türkçesi konuşuyor MK kendimi hiç turist gibi hissetmiyom diyordu o aklıma geldi ?gjilan benim memleket. priştinede sülalenin yarısı var priştinede matiqan dayız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!