Bipsen bana çıkmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Apsuvachacha
husobaskan1909
kondeees
Zalimdünya
Harden6741
asus1995
serhat131313
TÖMBELEKÇİ
@dodoyazyeter güncel liste kuyt32 alakasoz şwyler takip editor çözemedim onu alıp almamak sende çekiliş benmi yapayım senmi çerkers agzimi bozmayacam
İşallah??Bipsen bana çıkmaz
basketin son 2dakikasında verdi maçı zaten gelmeyeceği belliydiGuzel etkinlikti fakat macın biri bitmeden digeri gelince ortalik 56 oluyor
onu ben cozemedim ya knki ? kafasina gore takilio adam@kondeees birader her roll de millete mac onerip durmasan iyi olur
Olur asuss boş yapmaaaa sen@kondeees birader her roll de millete mac onerip durmasan iyi olur
Kimin bos yaptigii belli gecende baska yerde iy0.5 alt olan macta gol attirmaya calisiyodunOlur asuss boş yapmaaaa sen
bende baskete kasa attık sanıyodum uzulmustumbasketin son 2dakikasında verdi maçı zaten gelmeyeceği belliydi
Sen cek gelsinApsuvachacha
husobaskan1909
kondeees
Zalimdünya
Harden6741
asus1995
serhat131313
TÖMBELEKÇİ
@dodoyazyeter güncel liste kuyt32 alakasoz şwyler takip editor çözemedim onu alıp almamak sende çekiliş benmi yapayım senmi çerkersn
Olur asuss boş yapmaaaa sen
Geldimm reiss ?@Zagor gel bura
Anlarsın ya??Geldimm reiss ?
Bulamadık valaİşallah??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!