Fergison
Kayıtlı Üye
Bazene bile razıyımBazen sapitiyon ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bazene bile razıyımBazen sapitiyon ama
Bu mroyun cark hangi oyunda aktifBazene bile razıyım
3310 yılan oyunuBu mroyun cark hangi oyunda aktif
Siktiri bı oyunda dayko sana göre değil bende bilmiyorum da bı yerde gordumde aklıma gelmedi simdiBu mroyun cark hangi oyunda aktif
La siz beni iyice salak yaptiniz **Siktiri bı oyunda dayko sana göre değil bende bilmiyorum da bı yerde gordumde aklıma gelmedi simdi
Geyikselamlar burda noliy
La koyde ne romantigi ** ot pok temizle baska ne varya şu köy hayatını romantik yaşayanlara hayranım daha yeni geldim köyden imanım skildi afedersiniz hayvana bak bostana bak beton çimento işi yap tarla sula ilaç sık aşı yap *** bizim yüzümüz ne zaman gülecekkk!!!!!
Bu arada malum foruma girdim adam kalmamisya şu köy hayatını romantik yaşayanlara hayranım daha yeni geldim köyden imanım skildi afedersiniz hayvana bak bostana bak beton çimento işi yap tarla sula ilaç sık aşı yap *** bizim yüzümüz ne zaman gülecekkk!!!!!
degerli meslektasın koyu norveçte sanırım dayı adam huzur dolu kac gundurLa koyde ne romantigi ** ot pok temizle baska ne var
leşşşş *** orası artık mobil bozumcular papara kiralamacılardan başka adam yokBu arada malum foruma girdim adam kalmamis
Onun huzurunu yiyim kolpaci ibnedegerli meslektasın koyu norveçte sanırım dayı adam huzur dolu kac gundur
Hep sizin yuzunuzden ** adsmkar ac kalacak ara sira gidip destek olamleşşşş *** orası artık mobil bozumcular papara kiralamacılardan başka adam yok
Ne alaka bilsek ismini soylerdim benim hesap yokki orda ondna bilmiyorumLa siz beni iyice salak yaptiniz **
kendileri etti valla forum admini olunca meclis baskanı sanıyolar kendilerini anayasayla yönetiliyor sanki ** forumu götleri kalkmısHep sizin yuzunuzden ** adsmkar ac kalacak ara sira gidip destek olam
Biraz kibar ol *** ne demek kic dekendileri etti valla forum admini olunca meclis baskanı sanıyolar kendilerini anayasayla yönetiliyor sanki ** forumu götleri kalkmıs
p0p0Biraz kibar ol *** ne demek kic de
Bu ne la kufurmu edion pezo mu fion
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!