Oyarım seni?Ne parası yav sen bana paramı yolladin ne zaman yolladin ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oyarım seni?Ne parası yav sen bana paramı yolladin ne zaman yolladin ??
İspat et yolladigina dair 2 katını verecem ???Oyarım seni?
Kaşınma??İspat et yolladigina dair 2 katını verecem ???
Gitti dolarlarımmmm 20 yi bekliyodummm ???Vay mk dolara bak Allah tan 17 den bozdum 5 bin dolar ????
Sen susGitti dolarlarımmmm 20 yi bekliyodummm ???
Sana dün para yollama dedim neden 60 tl yolladın borclandırdın beniGitti dolarlarımmmm 20 yi bekliyodummm ???
Sana dün para yollama dedim neden 60 tl yolladın borclandırdın beni
Len yollamaaaa???bak ödemem?Olsun daha kazansam yine atardım nba içimden geçti ?
Alırım ben ? ama para bitti bonuslar var sitelerde oradan yürüycem ?Len yollamaaaa???bak ödemem?
Alırsın??Alırım ben ? ama para bitti bonuslar var sitelerde oradan yürüycem ?
Kim benden para almış sen alacan ??Alırım ben ? ama para bitti bonuslar var sitelerde oradan yürüycem ?
Dolar 18 ken bozsak 9 10 bin civarı kar bırakıyordu 8 ken almıştım ?Kim benden para almış sen alacan ??
3 güne düzelir çıkar yineFena koydu ?
Zorr3 güne düzelir çıkar yine
Dolar benden sorulur 3 gün içinde tekrar 17-18 seviyesine çıka
Dünya üzerinde ki hiçbir canlı dayi istemedikçe ondan para alamazAlırım ben ? ama para bitti bonuslar var sitelerde oradan yürüycem ?
2 lira ödeme var 5 gün sonra 700 Bi işimi görmüyor kigeçmiş olsun. kardeş 700 de bir çırpıda siteye atılırmı yahu 500 köşede dursaydı 200 falan atsaydın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!