Kölçü cukkayi bulduğu anı görürsem .,......
31/08/2021 15:48 ID:1 |
| TRY | Ondalık | 12.00 | Possible Win 12 |
| |||
31/08/2021 15:40 |
| 12.00 | HESAPLANMADI |
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kölçü cukkayi bulduğu anı görürsem .,......
31/08/2021 15:48 ID:1 |
| TRY | Ondalık | 12.00 | Possible Win 12 |
| |||
31/08/2021 15:40 |
| 12.00 | HESAPLANMADI |
dayı büyük vurdu diyolar essahmıKölçü cukkayi bulduğu anı görürsem .,......
loonabet gitti 20 frebet keşke tek oynasaydım biran önce çekime gideyim dedim mig benim takım güveniyordum adi takımKölçü cukkayi bulduğu anı görürsem .,......
ee at o zaman köpeğimi bana da seveyim birazcıkYanlızım abi o yüzden geldim para köpeğin olsun
Vurucu tim işbaşında ben haricidayı büyük vurdu diyolar essahmı
gelmediler daha hacim bekliyoruz gelmezler umarim@Aquaman son durum ne hacı ne dedi filyasyon
Kaçış yok gelirlergelmediler daha hacim bekliyoruz gelmezler umarim
Dostum verdıklerı ılaclar agır zatürre ilaçları aman içim deme bende yakalandım ama balla sütle pekmezle derken atlattık cok şükür yemek bile yiyemiyordum abır atlattım ama ılac ıcmedımselaminaleykum herkeze
uzun suredir yokum
10 gunder fazla suredir agir hastayim
ilk basta soguk icecek ve klima carpmasi diyordum fakat 3 gundur ailemede bulasinca covid oldugunu anladim, cok agir gecirdim suan biraz iyiyim
hastaneye gitmedim cunku ailece izole edilcek ve agir ilaclar kullanacaktik
suan biraz daha iyiyim
daha once covid gecirenler nasil atlatti ilac vs kullandilarmi yoksa ekstra bir cozum corbaydi vs gibi bulan oldumu?
ben atlattim sayilir da valideyle biradere bulasti valide 60 yasinda astim hastasi 2 gundur yatiyor bakalim insallah atlatirDostum verdıklerı ılaclar agır zatürre ilaçları aman içim deme bende yakalandım ama balla sütle pekmezle derken atlattık cok şükür yemek bile yiyemiyordum abır atlattım ama ılac ıcmedım
kızmı terk etti
Çok geçmiş olsun tek tavsiyem bol acılı sarımsaklı kelle paça reis bol bol içinselaminaleykum herkeze
uzun suredir yokum
10 gunder fazla suredir agir hastayim
ilk basta soguk icecek ve klima carpmasi diyordum fakat 3 gundur ailemede bulasinca covid oldugunu anladim, cok agir gecirdim suan biraz iyiyim
hastaneye gitmedim cunku ailece izole edilcek ve agir ilaclar kullanacaktik
suan biraz daha iyiyim
daha once covid gecirenler nasil atlatti ilac vs kullandilarmi yoksa ekstra bir cozum corbaydi vs gibi bulan oldumu?
allah yardımcın olsun.Yok cezam geldi cezaevine abbas yolcu
Sağol abiallah yardımcın olsun.
Ne cezası dosyanmı patladı ne kadar yatarın var ?Sağol abi
1 yıl 8 ayNe cezası dosyanmı patladı ne kadar yatarın var ?
Gecmıs olsun allah kurtarsın ıns1 yıl 8 ay
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!