Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
parası olan saat 1de başlayacak porto riko maçına üst oynasın o ligte çok enteresan şeyler oluyor kaç gündür 10 dakkalık 4 periyodda 242 sayı çıkardılar
dün yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaak kafalı biri vardı 30 atsa 650 liramız olacaktı gene o ligteKendin oynamıyon akıl veriyon mk.
geçen 45liraya 1k aldım la tek kupon 2 maçta gene bu ligKendin oynamıyon akıl veriyon mk.
45₺ ye mıgeçen 45liraya 1k aldım la tek kupon 2 maçta gene bu lig
Aynen45₺ ye mı
Belli olmaz o lig biraz skıntılı ama aklında olsungeçen 45liraya 1k aldım la tek kupon 2 maçta gene bu lig
Ama cok az rastlanır odedigin şekilde bu lighi bende ızliyordum genelde ılk per coskulu ust olmasa bıle ılk per de atıyorlar
Valla 2 haftadır sabah basketcilerine ve ustculere para dağıtıyorlar 1xbette açılan en yüksek orandan üst geliyor hep baremleri 180 olan maçlar özelikleBelli olmaz o lig biraz skıntılı ama aklında olsun
dün yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaak kafalı biri vardı 30 atsa 650 liramız olacaktı gene o ligte
Daha muhatap olmam onunla hayallerimi çaldı kaybettim kardeşim kusura bakma dese zerre umursamazdim artık baş düşmanımOnda 24 vardı 50 lirası oldu 50 50 alayım katlayım vereyim demiştir batınca daha girmedi. @erkan154 cevap ver ibnetor.
Dogrudur valla ınanıyorum sana usta parayı alan kokuyyu calar diorsun ozaman ??Valla 2 haftadır sabah basketcilerine ve ustculere para dağıtıyorlar 1xbette açılan en yüksek orandan üst geliyor hep baremleri 180 olan maçlar özelikle
Daha muhatap olmam onunla hayallerimi çaldı kaybettim kardeşim kusura bakma dese zerre umursamazdim artık baş düşmanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!