s.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
liste alıyımmı kanka bol şans )s.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
gerek yok kanka eyvallah ara ara takip yeterli zaten ?liste alıyımmı kanka bol şans )
anladımm kanka ufak kasa uzun roll boş şans?gerek yok kanka eyvallah ara ara takip yeterli zaten ?
Bol sanss.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
Gönlünce olsuns.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
Gönlünce olsun
Bol sanss.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
Sen bilin ama para yolla sonra öl??Ya benim bu sansizligim ne olacak ise basladim fabrikada en zor yere beni verdiler amq herkes kaçıyor çalıştığım bölümden öleyim ben ya harbiden
Ayin 17 sinde millete avans yattı bende bekliyorum yatacak diye amq oda yatmadı vala bu böyle gitmicek bana reenkarnasyon lazım olup tekrar dünyaya gelmem lazım belki şansım donerSen bilin ama para yolla sonra öl??
Bol sanslars.a beyler bi rolling deneyelim kazanca göre dağıtalım şart yok ara ara takip yeterli olur.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!