Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
100 kere yok dendi sana kardeşim ısrar edince ne degisecekbeyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen bu
beyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen bu
beyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen bu
02.15 kadar begendiysen dahilsin yoksa değilsin güzel kardeşimbeyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen bu
beyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen kardeşim bı dur ya liste yapınca gorurusun nerden bilsin milelet olup olmadigini listede
Admin yazdı 02.15 son bitti gittibeyler ben dahilmiyim değilmiyim biriniz bişey desin etkinliğe sadece 3 dk geciktim bu saate burdayım 20den fazla yorum attım burda elimden gelen bu
Zaten 12 13 kişi var çıkar herhalde
bana çıkmasınmı kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!