Bu adam şahittir bi daha forumlara üye olursam th2828 yada aimar yapacam zaten bug bulmuşD:d değişterlim kanka nickleri D:d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu adam şahittir bi daha forumlara üye olursam th2828 yada aimar yapacam zaten bug bulmuşD:d değişterlim kanka nickleri D:d
hahahahah :d:dD:d bende rexar yapcam bide Galatasaray formalı ama kabul et şanslısınBu adam şahittir bi daha forumlara üye olursam th2828 yada aimar yapacam zaten bug bulmuş
Her zaman varım kanka senle nickleri düşünmeden değişirimhahahahah :d:dD:d bende rexar yapcam bide Galatasaray formalı ama kabul et şanslısın
:dD:d:dAimar ve th2828 10000 tane çekiliş olsun 9999 tanede kazaniyor ?
tmm bana çıkarsa senin sana cıkarsa benim kabulmüHer zaman varım kanka senle nickleri düşünmeden değişirim
Twitter diye bişey var şuan buraya gelen çoğu kişi ordan görüp geldi misal 100 tane forumu tek kalem dr takip edebilirsin ordanUla kaç tane forma giriyonus siz vay ***
Bugünden sonra kabul kanka ben diğer yerler girmiyorum artık burda muhabbrt ettim dostlar var diye arada bakıyorum forumculuktan istifa ettimtmm bana çıkarsa senin sana cıkarsa benim kabulmü
Ben telegramdan geldimTwitter diye bişey var şuan buraya gelen çoğu kişi ordan görüp geldi misal 100 tane forumu tek kalem dr takip edebilirsin ordan
O yeni yeni çıkıyo piyasaya artık her forum telegram acıyo sen de haklısınBen telegramdan geldim
İnşallah öderler kralın oğluARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE REDDEDİLDİ PAYFİX GÜNCELLEME MEVCUT BANKA VEYA PAPARA VERİR MİSİNİZ DEDİLER VERDİK BEKLİYORUZ BİLGİLENDİRİRİM.
inşallah kral bakalım bekliyoruz ?İnşallah öderler kralın oğlu
Paraaaİnşallah öderler kralın oğlu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!