vallahi gir bak dayıYok deve ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
vallahi gir bak dayıYok deve ***
mefete bloke payfix numara güncel değilöyle valla malesef kart falan varsa öyle yatır yada payfix mefete
o zaman tosla ya yatır bi kaç site alıyor toslayla ödememefete bloke payfix numara güncel değil
Ya tupcuye her seyi veren her turlu imkani saglayan tayyip be dayi.. Saraydan kurtulmadigimiz müddetçe milleti ***.eye devam edecekler. Tupcu yalnizca birisi daha birçok serefsiz var tayyiple birlikte ulkenin ***** koyanTüpçü işbaşında
Yolla bana hesabıma atam sen oynamefete bloke payfix numara güncel değil
ya adam cocuk range roveri direğe vurdu diyor dur hele abi ? ? ? ?Ya tupcuye her seyi veren her turlu imkani saglayan tayyip be dayi.. Saraydan kurtulmadigimiz müddetçe milleti ***.eye devam edecekler. Tupcu yalnizca birisi daha birçok serefsiz var tayyiple birlikte ulkenin ***** koyan
Hayvnoğlu hynı dövecektim abim engelledi?ya adam cocuk range roveri direğe vurdu diyor dur hele abi ? ? ? ?
O diregi oraya koyan da tayyiptir ***ya adam cocuk range roveri direğe vurdu diyor dur hele abi ? ? ? ?
JulibettKulübeye 30 tl paapara alıomuş
Ne kulubesi dayı?Kulübeye 30 tl paapara alıomuş
Ford fokux 2018@kadircan4747 senin arabanın arkasını biraz yamult ıssız bir yerde jipi de oraya arkasına çekin arayın trafiği tutanak tutulsun anca böyle bi pijlik lazım bu işe senin araba düşük modelliyse bişey olmaz o masrafı ödeyeceğine bunu yap
Kolay lo hallederiz ?@kadircan4747 senin arabanın arkasını tamponu biraz yamult ıssız bir yerde jipi de oraya arkasına çekin arayın trafiği tutanak tutulsun anca böyle bi pijlik lazım bu işe senin araba düşük modelliyse bişey olmaz o masrafı ödeyeceğine bunu yap
vay ** oda yüksek arabaFord fokux 2018
Ben senin gibi fakirmiyim??vay ** oda yüksek araba
Basit biraz uğraşacaz ?Gecmis olsun dayi halledersin bi sekilde sen ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!