Sırada peynir varGelişme var su dan zeytine gecmisiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sırada peynir varGelişme var su dan zeytine gecmisiz
Siteyi patlatmışsın h.o ?gece çekim yokmuş red olmuş talep verdim şimdi tekrar ?
öylemi olmuş ?Siteyi patlatmışsın h.o ?
bende payfix yok kanka papara var bekliyorum gece 1 den beri seni ???gece çekim yokmuş red olmuş talep verdim şimdi tekrar ?
Hissettimöylemi olmuş ?
Yazdım knk
Ben burdayım
Adam geceden beri seni bekliyor terbiyesiz
Senlik bi durum yok hocamBen burdayım
Tunga pusudasın yine ?Ben burdayım
@kadircan4747 dayı diğer taraftan rolde 50 kazandım bugün lük 50 ye gerek kalmadıSırada peynir var
Bolusek@kadircan4747 dayı diğer taraftan rolde 50 kazandım bugün lük 50 ye gerek kalmadı
Seni etiket yapmıştım nerdeydin yahu takip sartida yoktu. Arkadaş 15-16 kişiden 8 kişi 50 çekti. Belki sanada çıkardıBolusek
bende seni etiketledim 15kişide 8e giremedik mk ? ? ?Seni etiket yapmıştım nerdeydin yahu takip sartida yoktu. Arkadaş 15-16 kişiden 8 kişi 50 çekti. Belki sanada çıkardı
Seni etiket yapmıştım nerdeydin yahu takip sartida yoktu. Arkadaş 15-16 kişiden 8 kişi 50 çekti. Belki sanada çıkardıBolusek
Nasip te yoksa olmuyor. Sen etiket yapmasan konunun içinde rolü gormemim imkanı yoktu. Nasip işte. Kazanç olursa bende dagitiyorum zaten hayirlisi bakalimbende seni etiketledim 15kişide 8e giremedik mk ? ? ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!