kesene bereket
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben katilayimmi 250 mesaj için boş yorum yazmayın sevmem zaten öyle olmaz dersen canın sagolsunSelam beyler
250 mesajı olan katılabilir
İlk beğenen 15 kişiden 2 kişi 35 ' er Payfix
Bol şans hepimize.
Vay böyle şansı .....Beni de dün chelsea yaktı son maç chelsea 2.5 alttı 900 küsür veriyordu *** macı askıdan çıkmadı bi bozamadım 90 artıda attı pçler
senin yerini ben aldım maglesef 15ci benimBen katilayimmi 250 mesaj için boş yorum yazmayın sevmem zaten öyle olmaz dersen canın sagolsun
Aldım dostum katılım tamamdır direk çekiyorumBen katilayimmi 250 mesaj için boş yorum yazmayın sevmem zaten öyle olmaz dersen canın sagolsun
Dostum insiyatif gösterilebilir arkadaşı aldım çok fark yok diyesenin yerini ben aldım maglesef 15ci benim
Benide Milan yaktı 90+3 te attı ev sahibine 1 demiştimBeni de dün chelsea yaktı son maç chelsea 2.5 alttı 900 küsür veriyordu *** macı askıdan çıkmadı bi bozamadım 90 artıda attı pçler
97 misli 1 k alcaktimEkli dosyayı görüntüle 9995
Bunun gibi mi
Ayran içtik ayrı düştük he dostDostum insiyatif gösterilebilir arkadaşı aldım çok fark yok diye
Onun gibi geçmiş olsun hep bizi buluyorlarEkli dosyayı görüntüle 9995
Bunun gibi mi
kesene bereket kazanan arkadaşlara tebriklerBeyler payfix özelden
Online Çekiliş Yap - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!