aganda yatıyım ? cemoo31 ? @muhsinoviYatin uyuyun bi uyutmadiniz car car polis cagiracam ha??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aganda yatıyım ? cemoo31 ? @muhsinoviYatin uyuyun bi uyutmadiniz car car polis cagiracam ha??
Mo kim laaganda yatıyım ? cemoo31 ? @muhsinovi
Dün haram para yiyemedik ondandır dayı bünye alışık değil benimde oluo aradaMidem agrio lo uyandir di beni
Ben yedim lo??Dün haram para yiyemedik ondandır dayı bünye alışık değil benimde oluo arada
muhso bilirCe
Mo kim la
@kedicik buyuk vurmus saglam yolladi vallaDün haram para yiyemedik ondandır dayı bünye alışık değil benimde oluo arada
bensiz haaaaaBen yedim lo??
Hibe geldi lo gece 1 gibi haberim yoktu az once gordumbensiz haaaaa
kedi maması da alaymış bari malum sokağa bırakınca dökülüyor ?@kedicik buyuk vurmus saglam yolladi valla
Orasini bilmem ama buyuk vurdum die yazmiskedi maması da alaymış bari malum sokağa bırakınca dökülüyor ?
Haberim bile yoktu uyuyodum az once gordumkedi maması da alaymış bari malum sokağa bırakınca dökülüyor ?
neyse beni vorte muhso muro Huso ahmo bağlar ? onuda makaram sarı bağlar ? geceniz iyi olsun deli yürek bumerang cehennemine 100.kez bakcam ?Orasini bilmem ama buyuk vurdum die yazmis
Bak bakalim sende az degilsinN
neyse beni vorte muhso muro Huso ahmo bağlar ? onuda makaram sarı bağlar ? geceniz iyi olsun deli yürek bumerang cehennemine 100.kez bakcam ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!