Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Direk cehenneme benceahirete
Herkese 20 dusmuyor miktarMiktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
tamamdır@Vortex papara at göndereyim sana dostum dağıtırsın
9 kisi 20 diyor kardes okumuyor musun ? ha sen istemiyorsan bilmemMiktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
Saol kardesim .@Vortex papara at göndereyim sana dostum dağıtırsın
miktar düşmedi şimdi 9 kişi 8 çekeriz sen çıkmazsın fazla aranmaMiktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
Kardeşim 8 kişi 20 9 çıkarmış kardeşim sağolsun9 kisi 20 diyor kardes okumuyor musun ? ha sen istemiyorsan bilmem
biz niye alamıyoz az önce 700 çekecektik 1dk daha coşamadılarBu aralar roller kazanıyor
Aynen de sen israrla 8 iyiydi diyorsun onu anlamadim bromKardeşim 8 kişi 20 9 çıkarmış kardeşim sağolsun
Kardeşim ihtiyacı olan varsa benim yerime alsın yani o yüzden söyledimAynen de sen israrla 8 iyiydi diyorsun onu anlamadim brom
Senin ilacının tıp litaratüründe ki ismi cukkanaxMigren vurdu uyuyodum bugün ben ben de değilim çok uğraşma
Vaaay nickinin hakkını veren koca yürekli adamKardeşim ihtiyacı olan varsa benim yerime alsın yani o yüzden söyledim
öpeyim geçsin bebeğim?Migren vurdu uyuyodum bugün ben ben de değilim çok uğraşma
Sürekli tazele boy abdestinibiz niye alamıyoz az önce 700 çekecektik 1dk daha coşamadılar
Kesene bereket kardeşim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!