Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana 20 tl cikti bigger bonanza da sifirladikMk bana 25 speen de 2.50 çıktı ??
Şansını da şansımı da mikimBana 20 tl cikti bigger bonanza da sifirladik
La bana 25 speen den 2.50 çıktı bir maça attım 3.90 oldu onu da bir maça bastım ... Geçerli degilmi bu şekildeBana 20 tl cikti bigger bonanza da sifirladik
yummyye geçtim 52 lirayla 179 oldu 200 olmadıMk bana 25 speen de 2.50 çıktı ??
Yok spor geçersizLa bana 25 speen den 2.50 çıktı bir maça attım 3.90 oldu onu da bir maça bastım ... Geçerli degilmi bu şekilde
Eee sonuçyummyye geçtim 52 lirayla 179 oldu 200 olmadı
Okudugundan ne anladınEee sonuç
179 oldu 200 olmadı ..???Okudugundan ne anladın
Aynen öyle tak tak bitirdi kasayı179 oldu 200 olmadı ..???
BbendeŞansını da şansımı da mikim
200 yapmak gerekmezdi be çekimi pc ettin ?yummyye geçtim 52 lirayla 179 oldu 200 olmadı
200 yapmadan yatırım yapmam 199 bazen 200 olmuyor 50 yatırımda p i ç olurdu D:200 yapmak gerekmezdi be çekimi pc ettin ?
bonusla min 100 max 200 cekim 130 kusurken 50 yatırıp kaybetsen bile yine 130 kusuru çekebilirdin gecmis olsun200 yapmadan yatırım yapmam 199 bazen 200 olmuyor 50 yatırımda p i ç olurdu D:
min 100mü ulan be yeminle 200 diye okudumbonusla min 100 max 200 cekim 130 kusurken 50 yatırıp kaybetsen bile yine 130 kusuru çekebilirdin gecmis olsun
Hangi oyun güzelAtlasbet'li Black Friday'e Hazır Mısın?
Kasım ayında yatırımı olana 20 Freespin bizden !
Sitemize KASIM ayı içerisinde minimum 100₺ yatırımı olan üyelere
20 Freespin eklenecektir. ( 26 Kasım Cuma 00:00'a kadar olan yatırımlar geçerlidir.
Şartları karşılayan tüm üyelerimiz freespinden faydalanabilmektedir.
Sistem eklemeleri otomatik olarak yapmaktatır. Bunun için canlı destekten talep oluşturmanıza gerek yoktur.
Freespinleriniz ; Aloha Cluster Pays , GONZO'S QUEST , STARBURST oyunlarında geçerlidir.
Freespin kazancınızı sadece slot oyunlarında değerlendirebilirsiniz ve maksimum çekim 100₺'dir.
NOT : 26 KASIMA KADAR YATIRIMINIZI YOK İSE HEMEN YATIRIM YAPIN SİZDE BU FIRSATTAN FAYDALANIN.
street fighter ryu kenHangi oyun güzel
100 tl üstü yatirim yapanlara toplamda 2 tl değerinde frespin iyimisAtlasbet'li Black Friday'e Hazır Mısın?
Kasım ayında yatırımı olana 20 Freespin bizden !
Sitemize KASIM ayı içerisinde minimum 100₺ yatırımı olan üyelere
20 Freespin eklenecektir. ( 26 Kasım Cuma 00:00'a kadar olan yatırımlar geçerlidir.
Şartları karşılayan tüm üyelerimiz freespinden faydalanabilmektedir.
Sistem eklemeleri otomatik olarak yapmaktatır. Bunun için canlı destekten talep oluşturmanıza gerek yoktur.
Freespinleriniz ; Aloha Cluster Pays , GONZO'S QUEST , STARBURST oyunlarında geçerlidir.
Freespin kazancınızı sadece slot oyunlarında değerlendirebilirsiniz ve maksimum çekim 100₺'dir.
NOT : 26 KASIMA KADAR YATIRIMINIZI YOK İSE HEMEN YATIRIM YAPIN SİZDE BU FIRSATTAN FAYDALANIN.
Hic yoktan iyidir belki yuruyen olur burdan100 tl üstü yatirim yapanlara toplamda 2 tl değerinde frespin iyimis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!