o imam olursa sen ölünce sana PAMUGU tıkar amaCemaat öğle namazına gitti sanırım kimse ortalarda yok @kadircan4747 imam da senmisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
o imam olursa sen ölünce sana PAMUGU tıkar amaCemaat öğle namazına gitti sanırım kimse ortalarda yok @kadircan4747 imam da senmisin
Ugursuzlugun artık o kadar üst seviye ye geldi ki BASKET MACLARINI ERTELETİYORSUN ÜSTÜ KAPALI SAHADA BİR MACI NASIL ERTELETE BİLİR BİR İNSANŞansımı mikeyim extrabet 3.kez 50 frebet verdi. Samsung Thunder baskete oynadım. Maç ertelendi hay şansım a şimdi frebet iadeside olmaz @Leonardo Ponzio @kadircan4747 @YAMYAM98 @mahmut8021 belliki bana bu işten ekmek yok. Şeytan dürtuyor Rabbim oynama bu işten sana ekmek yok diyor işte ne olacak benim bu halim
Namazdan çıktık şimdiCemaat öğle namazına gitti sanırım kimse ortalarda yok @kadircan4747 imam da senmisin
yine ne olduŞansımı mikeyim extrabet 3.kez 50 frebet verdi. Samsung Thunder baskete oynadım. Maç ertelendi hay şansım a şimdi frebet iadeside olmaz @Leonardo Ponzio @kadircan4747 @YAMYAM98 @mahmut8021 belliki bana bu işten ekmek yok. Şeytan dürtuyor Rabbim oynama bu işten sana ekmek yok diyor işte ne olacak benim bu halim
yine ne oldu
Bende anlamadım maçı takip için girdim ertelendi yazıyorUgursuzlugun artık o kadar üst seviye ye geldi ki BASKET MACLARINI ERTELETİYORSUN ÜSTÜ KAPALI SAHADA BİR MACI NASIL ERTELETE BİLİR BİR İNSAN
Sen şeytana esir olmussun bir kupon daha yapŞansımı mikeyim extrabet 3.kez 50 frebet verdi. Samsung Thunder baskete oynadım. Maç ertelendi hay şansım a şimdi frebet iadeside olmaz @Leonardo Ponzio @kadircan4747 @YAMYAM98 @mahmut8021 belliki bana bu işten ekmek yok. Şeytan dürtuyor Rabbim oynama bu işten sana ekmek yok diyor işte ne olacak benim bu halim
Nasıl yapayım 24 saat geçmeden sonuçlanmaz. Sonuclansa bile frebet kaybolurSen şeytana esir olmussun bir kupon daha yap
ŞEYTAN IN TA KENDİSİSen şeytana esir olmussun bir kupon daha yap
Almadım bile@Zagor 100 frebeti ceviriyon dimi la.foruma ugramiyon 2 k yaptinmi bari. Frebet maç iptal olursa iade olurmu ?
Al ben oynarımAlmadım bile
Sıra vardı uğraşamam valaAl ben oynarım
Sen BMW misin ?Iptal olursa temsilciye yazarım 4.kez eklesin. Extrabet bana 200 cektirmeden peşimi bırakmaz
TorosSen BMW misin ?
Harbi o mu la ?
Heeee aynenHarbi o mu la ?
HAFTAYA sıra kalmaz ozaman alırsınSıra vardı uğraşamam vala
Ok ?Heeee aynen
Bende HACI MUROO YUM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!