Lan sie gidin *** kime vercegimiz var lan ciksin soylesin gönderek.kaypak herifler dolandiriciymis *** sanki bana milyarlari saymislarda tosuncuk gibi alip kacmisiz..soylesin *** kimin nealacagi varsa burdayiz *** kacmadik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lan sie gidin *** kime vercegimiz var lan ciksin soylesin gönderek.kaypak herifler dolandiriciymis *** sanki bana milyarlari saymislarda tosuncuk gibi alip kacmisiz..soylesin *** kimin nealacagi varsa burdayiz *** kacmadik
Inkar etmediğine göre var birileri mk borç aldığın adamları sen bilmiyosan biz mi çıkıp şu şu diyecez kamilLan sie gidin *** kime vercegimiz var lan ciksin soylesin gönderek.kaypak herifler dolandiriciymis *** sanki bana milyarlari saymislarda tosuncuk gibi alip kacmisiz..soylesin *** kimin nealacagi varsa burdayiz *** kacmadik
Tokatci pezevenk seni abi çekim yapacam 10 eksik lütfen hemen atacam sonra wıınInkar etmediğine göre var birileri mk borç aldığın adamları sen bilmiyosan biz mi çıkıp şu şu diyecez kamil
Cıldırtmayin lan adamıTokatci pezevenk seni abi çekim yapacam 10 eksik lütfen hemen atacam sonra wıın
MkeCıldırtmayin lan adamı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!