Beter ol??PIC adnan allahtan bana çıkmadı kötü soverdim. En sonunda Herkese 15 er olsun dediler istemiyorum dedim kalbim temiz istesemde 3 ün 1 ini alacakmisim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beter ol??PIC adnan allahtan bana çıkmadı kötü soverdim. En sonunda Herkese 15 er olsun dediler istemiyorum dedim kalbim temiz istesemde 3 ün 1 ini alacakmisim
Daha ödenmed reis bekliyorum ??Hani ödül gelmemiş
Sahtekarlıkta cıgır actınDaha ödenmed reis bekliyorum ??
Sülün osman yanında pok yemiş???Daha ödenmed reis bekliyorum ??
Reis çalısıyom odensın halledecezSahtekarlıkta cıgır actın
Dolap osman degilmiydi oSülün osman yanında pok yemiş???
Reis çalısıyom odensın halledecez
Yalancının önde gideniBugün bir olay geldi mi başına? Arada görüyorum covidsin falan sonra bir anda kavga çıkıyor mahallede sonra duşta düşüyon falan film gibi hayatın var bende odun gibi yaşıyorum.
Adam sahtekarlıkta mastır yapmışBugün bir olay geldi mi başına? Arada görüyorum covidsin falan sonra bir anda kavga çıkıyor mahallede sonra duşta düşüyon falan film gibi hayatın var bende odun gibi yaşıyorum.
Senin derdin neTünaydın mk burda damı çıkmadık
Para yok masraf cokSenin derdin ne
Serkan söle para bulurPara yok masraf cok
Boş yapma kral dayıma 55 atıldı kamu oyuna duyrulur @kadircan4747 @muhsinovi @eydolu4731 @moses @Rooster aksam 100 dönecek ???Bugün bir olay geldi mi başına? Arada görüyorum covidsin falan sonra bir anda kavga çıkıyor mahallede sonra duşta düşüyon falan film gibi hayatın var bende odun gibi yaşıyorum.
Zikimi alırsın???Boş yapma kral dayıma 55 atıldı kamu oyuna duyrulur @kadircan4747 @muhsinovi @eydolu4731 @moses @Rooster aksam 100 dönecek ???
3ay sonra paramı almışım senden alırsın 500??Boş yapma kral dayıma 55 atıldı kamu oyuna duyrulur @kadircan4747 @muhsinovi @eydolu4731 @moses @Rooster aksam 100 dönecek ???
Boş yapma kral dayıma 55 atıldı kamu oyuna duyrulur @kadircan4747 @muhsinovi @eydolu4731 @moses @Rooster aksam 100 dönecek ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!