Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ettiyse alamazsin bro o sitden uzak dur artik no bonus yaptilarsa basima da os acaarla baska site bulArkadaşlar şimdi bu kulisbet beni bonus tan men etmiş çekim paylaş bonusu alamam demi ?
Ben bi jere cektim nobonus yaptilar bulasmasin kim olursa olsunEttiyse alamazsin bro o sitden uzak dur artik no bonus yaptilarsa basima da os acaarla baska site bul
Bokun bok bir site ** guven olmazBen bi jere cektim nobonus yaptilar bulasmasin kim olursa olsun
İyi koydum p i ç lere beni bonus tan men edersiniz demek ? ama iyi ki men etmişler yoksa sporda çevir falan parayı p i ç ederdim ?Ettiyse alamazsin bro o sitden uzak dur artik no bonus yaptilarsa basima da os acaarla baska site bul
Bir daha girme ne kulose ne betparinuya loonabete de girme coo sikayeti var dengebet en saglami buraninİyi koydum p i ç lere beni bonus tan men edersiniz demek ? ama iyi ki men etmişler yoksa sporda çevir falan parayı p i ç ederdim ?
Şuan loona bet deyim kanka fazla yükselmem zaten ? ama adamlar 2 dk da attılar 2. 5 k yı valla helalBir daha girme ne kulose ne betparinuya loonabete de girme coo sikayeti var dengebet en saglami buranin
Aman fazla yükselme belge deyip 72 saat sure veriuolarmis millete buraya gelenlere de spam atiyorlarmis bej onlarin yalancısıyım yaniŞuan loona bet deyim kanka fazla yükselmem zaten ? ama adamlar 2 dk da attılar 2. 5 k yı valla helal
TebriklerŞuan loona bet deyim kanka fazla yükselmem zaten ? ama adamlar 2 dk da attılar 2. 5 k yı valla helal
Rooster oyna sıkıntı olmaz dedi ama bakalım zaten şansım dönmüyor bu sitede inat ettin bir burdan çekemedim burdan da çekecem bugün 200 verdim buraya almam lazım ?Aman fazla yükselme belge deyip 72 saat sure veriuolarmis millete buraya gelenlere de spam atiyorlarmis bej onlarin yalancısıyım yani
Ne için kanka ?Tebrikler
Vurmussun ya onun için darısı başımıza insNe için kanka ?
Kanka paradan eser kalmadı sen katılmadın mı dağıtıma ?Vurmussun ya onun için darısı başımıza ins
Yok aktif değildim yoldaydimKanka paradan eser kalmadı sen katılmadın mı dağıtıma ?
Sende bakaan keske reis kac kere yazdım sana .....Özele bak @moses
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!