Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aç köpek diye takiliyorsan bunu da sevdiklerin yediriyorsa onlara afiyet olsunOğlum mal mısın sen sevdiğimden takılıyorum ben sana, gerçek hayatta arkadaşlarıma da diyorum niye alınganlık yapıyon.
Payfiini at erana çok uzatmaAç köpek diye takiliyorsan bunu da sevdiklerin yediriyorsa onlara afiyet olsun
@erantgilHocam payfixleri kime atcaz hocam
Yazdım da o parayı çekwmiyoruz da attı sağolsun 24 TL var şuan nasıl yapcaz onu
Aç köpek diye takiliyorsan bunu da sevdiklerin yediriyorsa onlara afiyet olsun
yapcak bişey yokYazdım da o parayı çekwmiyoruz da attı sağolsun 24 TL var şuan nasıl yapcaz onu
AğlaaaaaaaaaaaaaYareak ****** konuşuyor sabah kahvaltıda ciğeri fazla yemiş heralde belasını sikkerim onun
Farkındaysan hiçbir küfüre aldırış etmem. Aç köpek nedir. Dayı dese bu lafı aynı şeyler çıkardı ağzımdan.Aç köpek olur başka bir şey olur biz makarasındayız birbirimize sallarız karı gibi alınmayız sana başka şeylerde dedim alınmadın buna niye alındın birde sövüyon ayıp mk.
Geri vitese takıldıOğlum mal mısın sen sevdiğimden takılıyorum ben sana, gerçek hayatta arkadaşlarıma da diyorum niye alınganlık yapıyon.
Midyeyi fazla kaçırma ishal olursun ?Ağlaaaaaaaaaaaaa
Hav hav hav hahahahahahaMidyeyi fazla kaçırma ishal olursun ?
Farkındaysan hiçbir küfüre aldırış etmem. Aç köpek nedir. Dayı dese bu lafı aynı şeyler çıkardı ağzımdan.
Herşeye de cevabin var *** ya tamamBaktığın zaman küfür daha sakıncalı mk.
Geri vitese takıldı
Tamam şaklaban abim benimAbilerin konuşurken çekil köşeye izle araya girme şeker gibi erirsin.
Vah vahh. Çok mu takip ediyon yorumları. Tezgaha bak yorum okumaTamam şaklaban abim benim
Herşeye de cevabin var *** ya tamam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!