Dayı onumuzdeki carsamba istikamet belli olacak. Gerci hemen karar cikmayabilir ama ya askere alacaklar ya muaf edecekler.Hayatın beleş ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı onumuzdeki carsamba istikamet belli olacak. Gerci hemen karar cikmayabilir ama ya askere alacaklar ya muaf edecekler.Hayatın beleş ??
Yok diom dükkan kapandıHiç görmedim senden bu ay
Kısmet sabaha çok var daha birazdan yine açılır rol falan takipte kal ??Bana çıksaydı iyi olurdu ?
Sen askere bile gitsende komutanları uyuz edersın bi sigara bi ekmek allah onlara yardım etsinDayı onumuzdeki carsamba istikamet belli olacak. Gerci hemen karar cikmayabilir ama ya askere alacaklar ya muaf edecekler.
bana atarsan mea meloneden özel video çektirecem sana
Hangi gün açıldı ki bana bir kerede istemeden ver ?????Yok diom dükkan kapandı
çekler sevilmezmi manyakSevmiyom o karıyı.
Yok kanka her zaman boyle sansli olmuyorum la ama işin şakası bi yana harbi zor günler geciriyorum. Onumuzdeki carsamba iste askerlik durumu belli olacak ne olacak sonum belli degil. Muaf olursam acil iş bulmam lazim. Asker ederlerse de mecbur gidicemYol paran burdan sigran burdan dolab erzagi burdannn ooooh mk (saka yapiyom alinma bak )
çekler sevilmezmi manyak
Tamamdır ?Kısmet sabaha çok var daha birazdan yine açılır rol falan takipte kal ??
Çinliler Japonlar daha iyi dar oluyor onların ki ????çekler sevilmezmi manyak
Valla hic gitmek istemiyorumn dayi zaten yas 30a dayandi. Kulakta sorun var işte bakalim ne sonuc cikacakSen askere bile gitsende komutanları uyuz edersın bi sigara bi ekmek allah onlara yardım etsin
30 sene boşa yaşamıssın??Valla hic gitmek istemiyorumn dayi zaten yas 30a dayandi. Kulakta sorun var işte bakalim ne sonuc cikacak
Payfix hesabın yoksa payfix hesabı aç bir tane kendineTamamdır ?
Yok diom dükkan kapandı
Aynenİflas mı ettin.
ayıp ayıpÇinliler Japonlar daha iyi dar oluyor onların ki ????
yalaaaaaaaaanİflas mı ettin.
Yok ne iflası yastık altı yapıyordur ??? usuyunce ordan cikartip üstünu örtüyorİflas mı ettin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!