bu ne la şakamasın 500 yatırıp kasamı basıyordunBirgün gelir akar sende sasirirsin ama aldın mı kaçmasını bilcen dün gece 20 dk verdiğim paraya bak Ekli dosyayı görüntüle 3603
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu ne la şakamasın 500 yatırıp kasamı basıyordunBirgün gelir akar sende sasirirsin ama aldın mı kaçmasını bilcen dün gece 20 dk verdiğim paraya bak Ekli dosyayı görüntüle 3603
Oynasak gelmezdi ?phidelpia napt öyle ya 112-85 mk -1,5 handikabı vardı ilk çeyrej 22 fark atmasına ragmen 2.çeyrek ortalarında
Aynen kötü patladik dünbu ne la şakamasın 500 yatırıp kasamı basıyordun
şu para bende olsa 20 dakikayı bırak 20 günde vermem iddayaBirgün gelir akar sende sasirirsin ama aldın mı kaçmasını bilcen dün gece 20 dk verdiğim paraya bak Ekli dosyayı görüntüle 3603
Dost yalan yok 2gunde 6 k aldım 4K geri verdimşu para bende olsa 20 dakikayı bırak 20 günde vermem iddaya
gel şunu yarı yarıya yapalım bakarsın ben voleyi vururumDost yalan yok 2gunde 6 k aldım 4K geri verdim
İlk kasam 100 du
Şimdi ana kasadayim
Sağlık olsun@Rooster dost kayıp burası
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!