Way arkadas kazanamamışiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
incinmissin dedilerİncindim
valla kanka küfür ediyon biliyom
Bende ediyorum ?valla kanka küfür ediyon biliyom
Yok la niye küfür etcem sadece sana hileci diye küfür eden adama ödül çıkması tebessüm ettirdi arkadaş düşüncesinden dönmüştür umarım iyi biseye vesile oldu ??valla kanka küfür ediyon biliyom
valla kanka listeyi atıp çekiyorum direk linkide atıyorum aklınızda şüphe kalmasın diye son rakamını bi ileri geri yaparsanız hile hurda olmadıgını anlarsınızBende ediyorum ?
Tarçınlı pastam@muhsinovi üzümlü kekim
bi özür beklerdimYok la niye küfür etcem sadece sana hileci diye küfür eden adama ödül çıkması tebessüm ettirdi arkadaş düşüncesinden dönmüştür umarım iyi biseye vesile oldu ??
Takılıyorum ve kardeşim kısmeti olana çıkıyor , biz de aşk da kazanırızvalla kanka listeyi atıp çekiyorum direk linkide atıyorum aklınızda şüphe kalmasın diye son rakamını bi ileri geri yaparsanız hile hurda olmadıgını anlarsınız
Once okumayi ogren sonra gel hileci demisim ha benim dedigim geçen hafta totem yaptikta ne oldu sonda gelenleru aldim dedim çıkmadı diye aglamaYok la niye küfür etcem sadece sana hileci diye küfür eden adama ödül çıkması tebessüm ettirdi arkadaş düşüncesinden dönmüştür umarım iyi biseye vesile oldu ??
Aşk ne demek la yeniyo mu o nası biseyTakılıyorum ve kardeşim kısmeti olana çıkıyor , biz de aşk da kazanırız
Yaş kaç kanka?Once okumayi ogren sonra gel hileci demisim ha benim dedigim geçen hafta totem yaptikta ne oldu sonda gelenleru aldim dedim çıkmadı diye aglama
kardeşim o sahte etkinlikti hala diretiyosunOnce okumayi ogren sonra gel hileci demisim ha benim dedigim geçen hafta totem yaptikta ne oldu sonda gelenleru aldim dedim çıkmadı diye aglama
Tamam usta sizin köy daha büyükOnce okumayi ogren sonra gel hileci demisim ha benim dedigim geçen hafta totem yaptikta ne oldu sonda gelenleru aldim dedim çıkmadı diye aglama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!