Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ilk yazdım diye mi dahil etmedin.. canın sağolsun.. 25 TL ile ben zengin olmam da sen.. rastgelsin yinede..@CaptainJackSparrow
@mutu55
@Apsuvachacha
@moses
@muhsinovi
@kondeees
00-37 YE KADAR GELENLERDEN VE 30 DK DA 1-2 MESAJ ATANI LİSTEYE DAHİL ETMEDİM
Tartışma olmasın kanka yaz arkadasida bakarsın güzel kazanır 4 değil 10 kişiye veririz ,??20 DK DA YAZARSAN LİSTEYE ALMAM KURAL BASİT BURDAKİ ADAMLAR YAZIYOSA SENDE YAZCAKSIN
gelmesi için verdiğimiz sinerjiyi etkileşim olması için klavyeye döküyoruz hocam yoksa senin gibi kendi içimizdende totem yaparız veya etkinlik sahibi istediğine ödül atar hic konu acmayıpNe yapmamiz lazim sapla yürü hadi vur gol at su bu yer yat yan yat mi yazayim dk basi
3 tane mesaj var *** ?ilk yazdım diye mi dahil etmedin.. canın sağolsun.. 25 TL ile ben zengin olmam da sen.. rastgelsin yinede..
Basketbol takip etswk yaziyoz durmadan futbol olunca boyle yere yat yab yat uc kac bunu yazalim ozamangelmesi için verdiğimiz sinerjiyi etkileşim olması için klavyeye döküyoruz hocam yoksa senin gibi kendi içimizdende totem yaparız veya etkinlik sahibi istediğine ödül atar hic konu acmayıp
@Rooster şunu alın roll sabote etmesinAminakoyim gecende ayni boku yedun yine sana vermisler ban yedin o gun millete haksizlik yaptın ******* alirsan
yani? mesaj sınırı diye bişey yazmıyor.. şu an vaktim vardı twitter dan katıldım geldim.. neyse.. *********3 tane mesaj var *** ?
Hadi lan sunu alınmış@Rooster şunu alın roll sabote etmesin
ayıp ya bizde adam hesabına alıp kufur etmeden sana acıklama yapıyoz bak etkınlık sahıbıde al demiş niye harakiri yaptın kendine şimdiAminakoyim gecende ayni boku yedun yine sana vermisler ban yedin o gun millete haksizlik yaptın ******* alirsan
Şunu al yeni gönder kardeşim helikopter çat çatHadi lan sunu alınmış
Ne 20 dksi lan iyi bak ozaman telin sarji bitti yazmadik futbol gol olunca actim yaxdim daha oncede mesajim var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!