@Zalimdünya paparanı at sen kaldın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bide gülme ciddi dilimLen mezarcı gene cıktı yevmiye
Adaon bayraktutani kadasumBen onun canı olurum cananı oluruö?
Dayi sabahtandir hastanedeyim bogazimdan daha anca iki lokma gecti yemin ediyorum bu ödül de ilaç oldu yalnızLen mezarcı gene cıktı yevmiye
Paşa biraz boyut değiştir sen tanıdım tanıyalı aç ve sigarasıydınDayi sabahtandir hastanedeyim bogazimdan daha anca iki lokma gecti yemin ediyorum bu ödül de ilaç oldu yalnız
dm attim knki@Zalimdünya paparanı at sen kaldın
Adam gold altın almış garibanim diyor admin e söyle altını nı versin onu bozdurHe valla bi sen bi ben garibim?
Metin anlayan anladı bi sen anlamadınAdam gold altın almış garibanim diyor admin e söyle altını nı versin onu bozdur
Yok kanka takıl kafana göreodulum geldi tesekkurler @erantgil kesene bereket twiter paylasim yapioruzmu
Ahahahahaha kahkaha artırma dayı hanım görecekPaşa biraz boyut değiştir sen tanıdım tanıyalı aç ve sigarasıydın
Doğru değilmi?Ahahahahaha kahkaha artırma dayı hanım görecek
Ne yapalim dayi işsizlik var bayagidir giremedik bi yere. Bi de askerlik mubabbeti yipratti beni hala da hallolmadi yine *** doktoru baska hastaneye sevk raporu yazmasi gerekmiş yazmamis. Simdi yine uğraş dur. Aralik ayinin sonuna kadar rapor istiyor askeriye. Dedim sevk edildigim hastane de 4 ay sonraya randevu verirse ne olacak? Yapacak bisey yok diyorlar. Benim durumumda olan her vatandasi böyle oyaliyorlarmisPaşa biraz boyut değiştir sen tanıdım tanıyalı aç ve sigarasıydın
Yani gene 2 gün aç 4 gün sigarasız kalacan??Ne yapalim dayi işsizlik var bayagidir giremedik bi yere. Bi de askerlik mubabbeti yipratti beni hala da hallolmadi yine *** doktoru baska hastaneye sevk raporu yazmasi gerekmiş yazmamis. Simdi yine uğraş dur. Aralik ayinin sonuna kadar rapor istiyor askeriye. Dedim sevk edildigim hastane de 4 ay sonraya randevu verirse ne olacak? Yapacak bisey yok diyorlar. Benim durumumda olan her vatandasi böyle oyaliyorlarmis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!