telegram yok telefonu sattım borç ödemek için. Bana özel konu onayı mi açıldi konum neden onay gormediTelegramdan yazdım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
telegram yok telefonu sattım borç ödemek için. Bana özel konu onayı mi açıldi konum neden onay gormediTelegramdan yazdım
75 bende o maclar gelirse 50 50 50 yapacam 3nuze?
Etiketi atmasam uyuyacaktın biliyon demi ??? 75 lira kazandın bakben direkt cokuom?
Elini seveyim burun farkıyla
Adamsın dayı ????75 bende o maclar gelirse 50 50 50 yapacam 3nuze?
zaten size donus olacak gene rahat ol?Etiketi atmasam uyuyacaktın biliyon demi ??? 75 lira kazandın bak
camur yapma sakinAdamsın dayı ????
kafana göre dayuuu istersen hiç atmazaten size donus olacak gene rahat ol?
Hadi çabuk maçlar baslicak75 bende o maclar gelirse 50 50 50 yapacam 3nuze?
sende at kanka diğer 4kişide
beklicez @EL MATADOR keyfiniHadi çabuk maçlar baslicak
Sana mi papara brom?sende at kanka diğer 4kişide
Sen papara dan ibana yollayabiliyonmu yoksa ben atim direk dayıya bana yollasın seninkini
Ula ayıp birşey değildi seninle benim aram iyi benim rolde sana çıkmasa yine sana atarım. Erant ta sana cikmasada atabilir diye söyledim soyledimyakıştıramadım sana o zaman roll takip etmem neyse bak sana çıktı
bana at paparayıSen papara dan ibana yollayabiliyonmu yoksa ben atim direk dayıya bana yollasın seninkini
Buranın haraçlarını sen mi alıyorsunuz dayı ben başka foruma gidiyorum ?ben direkt cokuom?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!