Ödül geldi kesene bereket reis
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SaplaÖdül geldi kesene bereket reis
Adam protokol sırasına göre teşekkür etmiş helal
İns bakalım bı saplasam gerisi gelir
Sorma içim çiz.etti konya ya bak hiç imkan vermedim gol atacağına yapacak bişe yok ?@erantgil keşke bozmasaydın kuponu gelıyor kanka
Sağlık olsun kirvemSorma içim çiz.etti konya ya bak hiç imkan vermedim gol atacağına yapacak bişe yok ?
Bozdun mu bende sevindim vurdun diye ?Sorma içim çiz.etti konya ya bak hiç imkan vermedim gol atacağına yapacak bişe yok ?
kanka bürosu önemli zorrr öderler bunuMillet neler alıyor biz çırpınıp duralım Ekli dosyayı görüntüle 3094
yazik oldu kellebasi 50 tl uctu sizin@moses 75 e 350 gitti gordun??
bedavadan 350 alacaktik gitti ki onu rahat 1k yapardim aklimda 2 mac daha vardi?valla kısmetten ötesi yok bende gol olmaz diye 80 de bozup 82 de gol atmışlardı en son o zamandan beri cash outu bıraktım
ama 980 lira fena kaçtı
Ekmeğimize taş koydular@moses 75 e 350 gitti gordun??
Devamlı oynuyor bu şahıs bu siteden kuponlarda hep böyle almasa oynamaz siteyi bilmiyorum amakanka bürosu önemli zorrr öderler bunu
ben erangtil e dedim sizin olayı bilmiyorumbedavadan 350 alacaktik gitti ki onu rahat 1k yapardim aklimda 2 mac daha vardi?
sağlık olsun kanka sıkma canını ne kuponlar kaçıyor a m kDevamlı oynuyor bu şahıs bu siteden kuponlarda hep böyle almasa oynamaz siteyi bilmiyorum ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!