Şaka değilde 10 dakikadır yazıyorum payfixe gidemiyorum sms gelmiyor diye kimse dönmedi bi anda bak herkes bana focusŞakaysa kaç bence ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şaka değilde 10 dakikadır yazıyorum payfixe gidemiyorum sms gelmiyor diye kimse dönmedi bi anda bak herkes bana focusŞakaysa kaç bence ?
Sen para de bize SMS gelmiyorsa onların bir mail hesabı var ona mail at düzelirŞaka değilde 10 dakikadır yazıyorum payfixe gidemiyorum sms gelmiyor diye kimse dönmedi bi anda bak herkes bana focus
Doğru ustaŞaka değilde 10 dakikadır yazıyorum payfixe gidemiyorum sms gelmiyor diye kimse dönmedi bi anda bak herkes bana focus
Bendede aynı sorun var payfix operatöre tonlendiriyo bizlik sorun yok dioŞaka değilde 10 dakikadır yazıyorum payfixe gidemiyorum sms gelmiyor diye kimse dönmedi bi anda bak herkes bana focus
O kupon iptaldi demeBogota 2 ti attı ***
Dostum siz girebiliyor musunuz bi soruyorum *** herkese saplaa devamke pompake cevap yok dağıtım yazdım dağıtımke saplakeSen para de bize SMS gelmiyorsa onların bir mail hesabı var ona mail at düzelir
Bekle bakimDostum siz girebiliyor musunuz bi soruyorum *** herkese saplaa devamke pompake cevap yok dağıtım yazdım dağıtımke saplake
Usta genel bir sorun herhsldeDostum siz girebiliyor musunuz bi soruyorum *** herkese saplaa devamke pompake cevap yok dağıtım yazdım dağıtımke saplake
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!