Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk yorumları okusan liste atıldı katılım bitti dostum4 sayfafır totem yapıyorum katılım varmı dıyede yazıyorum hıc bır sey demıyorsun sımdı katılım bıttı dıyorsun ?
Birine dediğin benim sanırım ilk sayfadan beri burdayım kontrol edebilirsin cikardinmi diye sormamin amacı isim çıktı o yüzden yani sonradan gelip katılmadım aklında şüphe kalmasınaz once bırıne takıp et lısteye alırımda dıyorsun bana katılım bıttı dıyorsun ?
Katılım bitti dedikten sonra gelmedi o dostum zaten ilk basket maçından beri buradaydı kayboldu bi ara insanlık hali işi çıkar şarjı biter ilk kupondan sonra katılım bitti 3 kişi gitti diye bi kupon daha uzattıkdostum @erantgil ıyı bılırım tanırım sonuna kadarda burdayım cekılıse katılmasam bıle destek amaclı
tamam sorun yok zaten bende burdayımKatılım bitti dedikten sonra gelmedi o dostum zaten ilk basket maçından beri buradaydı kayboldu bi ara insanlık hali işi çıkar şarjı biter ilk kupondan sonra katılım bitti 3 kişi gitti diye bi kupon daha uzattık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!