Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kendisi yine yok piyasada@moses katılım var mi üstad?
Devam ediyor muyuz usta? Freebet gitmis sanırım geçmiş olsunKendisi yine yok piyasada
Devam devamDevam ediyor muyuz usta? Freebet gitmis sanırım geçmiş olsun
gelecek kuponun listesini ben yapayım gelince o devam etsin knk olurmuDevam devam
Çok iyi olur dostgelecek kuponun listesini ben yapayım gelince o devam etsin knk olurmu
eyv bugun hiç nasiplenemedi o o yuzden dedim yeni kupon bitene kadar katılım mevcut dimi@el
Çok iyi olur dost
gelir şimdi kankaKendisi yine yok piyasada
Sağol dost Ayneneyv bugun hiç nasiplenemedi o o yuzden dedim yeni kupon bitene kadar katılım mevcut dimi
Devam da moses yok burda hazırım ??Devam devam
serkannn dur yerinde bi sakin o kadar para kaybettin çık bi nefes al çatalana gitDevam da moses yok burda hazırım ??
Nası gidim la covıdım 5 gün kaldı bitmesıne karantınanın zaten dısarı cıkabilsem parayı yerdım kanka sıkılıp sıkılıp kaybettım ?serkannn dur yerinde bi sakin o kadar para kaybettin çık bi nefes al çatalana git
lan korona oldugunu unutmustum *** dogruNası gidim la covıdım 5 gün kaldı bitmesıne karantınanın zaten dısarı cıkabilsem parayı yerdım kanka sıkılıp sıkılıp kaybettım ?
bol şanslar kupon kazanana veya ilk yarı bitene kadar katılım mevcutturr duyurulur
Bol şanslar olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!