Tas tas geçiyor ibine kanka?@Messi06 papara atiyim mi sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tas tas geçiyor ibine kanka?@Messi06 papara atiyim mi sana
Dostum Ertan’a da söyledim araba kullanıyordum maç ta gol oldukça yazdım kırmızı felanAbi bende araba kullandım 20 dk herkes 2 sayfada 1 yazıyor sen gol yaşıyosun kayboluyosun
@Messi06 koymuşsun çocuğu10 k çekti şimdi
Canın sağolsun ne diyimAbi bende araba kullandım 20 dk herkes 2 sayfada 1 yazıyor sen gol yaşıyosun kayboluyosun
Hemde büyük yanlışlıkla 10 orana basmış@Messi06 koymuşsun çocuğu
Penarol 1.5 ust bekliyozyanlış ben yokum ne alemdesiniz gidişat nasil
Koysam burda ne isim var be bro ozelinden papara isterdim?@Messi06 koymuşsun çocuğu
Lan harbiden koydun mu doğru söyleTas tas geçiyor ibine kanka?
Amca işin varsa yoldaysan rollde ne işin var boşver yola bak sen 100 100 basıyon zatenCanın sağolsun ne diyim
Yalan istemezKoysam burda ne isim var be bro ozelinden papara isterdim?
ZiyaaaHemde büyük yanlışlıkla 10 orana basmış
ZiyaaaHemde büyük yanlışlıkla 10 orana basmış
Valla futbol maçı gol oldukça bittikçe yazdım mazeret bildirdim araba kullanıyorum diye eğer ki arkadaşlar diyorsa hakkımız yeniyor eyvallah sıkıntı yok@AMCA abi senin için burdaki insanlarin hakkını yemediğinden yana rahatsa ben seni aliyim tekrar listeye
Sölüyo bu yalanı bu çocukYalan istemez
EVE GEÇİYORDUM KARDOAmca işin varsa yoldaysan rollde ne işin var boşver yola bak sen 100 100 basıyon zaten
Adam prof sahtekar ayakta uyutuyor herkesi yakaladım benSölüyo bu yalanı bu çocuk
Abi benlik bişey yok başkası olsa çoktan çıkarırdı seniValla futbol maçı gol oldukça bittikçe yazdım mazeret bildirdim araba kullanıyorum diye eğer ki arkadaşlar diyorsa hakkımız yeniyor eyvallah sıkıntı yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!