Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne olmuş büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya.Ya umutlarda biterse
geçmiş olsun dostum zorlama sende git uyu )Dostlar emeğinize sağlık bu saate kadar beklettim sizi de ama gördüğünüz gibi srfszler koskoca 45 dk gol atamadılar sağlık olsun diyoruz
Cumleten hayırlı geceler olsun
edebiyat yerimi la burası?Ne olmuş büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya.
Aslanlara söz verdim cakallara yem olmayacamNe olmuş büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya.
Geceleri biraz edebiyat iyidiredebiyat yerimi la burası?
Menemen yaparken yaptım kuponu bakmadım BİLE ?Hep gizli gizli zaten.
Düzlükte kurt ulusa, evde itin bağrı sızlar !Aslanlara söz verdim cakallara yem olmayacam
Ayakta uyuorm zaten ? iyi gecelegeçmiş olsun dostum zorlama sende git uyu )
daha nelerAslanlara söz verdim cakallara yem olmayacam
@Cevik42 ye pasla kasayıı sabaha 1k olarak alMenemen yaparken yaptım kuponu bakmadım BİLE ?
Yok menemen yok yoldayım bizimi kopariyorsun anlamadım ki ?Menemen yaparken yaptım kuponu bakmadım BİLE ?
Hayat bi kumardı ben de oynadım. Öyle bir yenildim ki öldüğüme bile inanamadimDüzlükte kurt ulusa, evde itin bağrı sızlar !
La bu ** yolu bitmiyor mu eve geldim acıktım yemek yaptım maçı 5 dk önce arabadayım diyeli 40 dakika oldu ?Yok menemen yok yoldayım bizimi kopariyorsun anlamadım ki ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!