Hallettim knkHayrola knk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hallettim knkHayrola knk
Kupon yokki kim saplacak??Saplaa
Iyı knk ıyıHallettim knk
Ay sonu maaşı bana getir lan fakir şükür ve çayla 1 ay geçinirsinBiz buldugumuza sukrederiz oldugu halde kendiji ac gosteren solculardan değiliz coo şükür acizz accc bul bir tane muhabir bagir kanka ??
Geçen arkadaşa dedim kola yı ben alayım altı üstü 1.5 litre dedim Allahtan üstümde para vardı 3 tl falan sandım 5 tl dedi ben şok oldum fakirlikten kola alamıyoz ?1.5 litre alam dedim bugün 6 küsür falandı yanlış görmediysem 2.5 bütçe yok
Hahahah yok be abiNereye rol mu acacaksin ??
Çay için çay kola neyineGeçen arkadaşa dedim kola yı ben alayım altı üstü 1.5 litre dedim Allahtan üstümde para vardı 3 tl falan sandım 5 tl dedi ben şok oldum fakirlikten kola alamıyoz ?
Hhaahhaha adama laf ediyim diye 2.5 luk kola almayan adama bak tam solcusun ha djdksksAy sonu maaşı bana getir lan fakir şükür ve çayla 1 ay geçinirsin
Canımız çekti la ?Çay için çay kola neyine
9 liraya aldım akşam tekelden ne 8iLa kanka şaka maka 2.5 litre kola 8 liraya yakin belki de 8 olmustur diyecek söz yok vallahi
Kardeşim 2.5 kola alınca cips alamıyon yanına zevkimi elimden alanın **Hhaahhaha adama laf ediyim diye 2.5 luk kola almayan adama bak tam solcusun ha djdksks
Sigaranın yanında iyi gidiyor caylar bitmesinndiye aliyorum bende zaten??Kardeşim 2.5 kola alınca cips alamıyon yanına zevkimi elimden alanın **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!